Date companie
 
 
 
 

Cetatea Rasnov, respect pentru trecut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proiect, sistem, cetatea, respect, trecut, prietenii, rasnov, asociatia, star, education
 

Cetatea Râșnov, locul unde istoria a fost transformată într-un punct de atracție turistică pentru zona Brasovului! Vechea cetate va fi promovată printr-un proiect ce poartă numele de "Sistem si prietenii. Cetatea Râșnov, respect pentru trecut". Valoarea totala a proiectului, coordonat de Asociatia Star Education, este de peste un milion de lei. Coordonatorii proiectului au pus la punct o serie de manifestari, menite sa atraga cat mai multi turisti. Vor fi organizate concerte ale mai multor trupe romanesti, printre care si formatia Sistem, scenete medievale, turniruri si multe altele.

ANCA LUPES, manager proiect " Proiectul presupune la modul teoretic promovarea cetatii Rasnov, la modul practic, aceasta promovare se va intampla printr-un eveniment de doua zile care va avea loc in interiorul cetatii Rasnov."

ADRIAN IOAN VESTEA, primar, Rasnov, jud. Brasov " Este un eveniment care ne onoreaza, este un eveniment de care cetatea Rasnov avea nevoie, pe langa faptul ca Rasnov a avut o agenda culturala extrem de mare, poate la concurenta cu toate localitatile din Romania."

ZOLI TOTH, solistul trupei Sistem " Brasov si imprejurimile este una dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei pentru ca Rasnov merita sa fie in vizorul tuturor agentiilor de turism din Romania si din strainatate si pentru ca are toate ingredientele de care are nevoie un oras pentru a deveni o statiune."

Cetatea Rasnov are un stil arhitectonic simplu, iar aerul medieval se pastreaza si acum, dupa 500 de ani de existenta. Cetatea este renumita pentru ca in anul 1600 a gazduit trupele lui Mihai Viteazul, dar si pentru fantana adanca de 146 de metri, construita timp de 17 ani de doi prizonieri turci, pentru a fi eliberati.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2