Date companie
 
 
 
 

Cimitir distrus din cauza alunecărilor de teren

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cimitir, morminte
 

Cimitir dintr-o comună din Buzău, afectat de alunecări de teren! Zece morminte au fost distruse după ce malul pe care erau amplasate s-a surpat în urma ploilor din ultima perioadă. Cei care și-au îngropat rudele acolo au primit de la autorități alte locuri de veci pentru a putea strămuta sicriele cu rămășițele apropiaților. 

AMBIANȚĂ 

Cimitirul din localitatea Buda se află foarte aproape de albia râului Râmnicu Sărat, pe un mal care se surpă puțin câte puțin, la fiecare ploaie. Alunecările au distrus și mai multe porțiuni dintr-un drum comunal. În condițiile în care există riscul ca pământul să se surpe în continuare, localnicii cer autorităților să urgenteze consolidarea terenului, pentru a opri distrugerile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un polițist din Suceava s-a împușcat în cap ( 6 August 2019 )

  Un polițist a fost găsit împușcat în cap, în apropierea unui cimitir! Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani s-a împușcat în cap, ieri, cu pistolul din dotare, în mașina personală, pe un deal de la marginea orașului Suceava.

 • Comemorarea lui Eminescu, la Cimitirul Bellu ( 15 Iunie 2019 )

  Mihai Eminescu, comemorat cu onoruri, la Cimitirul Bellu din București, acolo unde este își doarme somnul de veci. Astăzi, 15 iunie, se împli­nesc 130 de ani de la moar­tea geniului poeziei românești, Mihai Eminescu.

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Bărbat mort în cimitir, la mormântul mamei sale ( 3 Mai 2018 )

  Sfârșit tragic pentru un bărbat de 54 de ani din Câmpulung Muscel. Omul a mers la cimitir, să aprindă lumânări la mormântul mamei sale. I s-a făcut rău și s-a întins pe iarbă. Un muncitor care făcea curățenie prin cimitir l-a zărit și a încercat să-l ajute.

 • Un tânăr din Focșani, aflat sub influența etnobotanicelor a distrus cruci și monumente funerare dintr-un cimitir ( 18 Aprilie 2015 )

  Gest șocant al unui tânăr de 23 de ani din Focșani! Aflat sub influenta etnobotanicelor, el a distrus peste 20 de cruci și monumente funerare din cimitirul Sfântul Dumitru. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2