Date companie
 
 
 
 

Coadă la benzinărie, după închiderea magazinelor la ora 18:00

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : magazin, cumparatori, benzinarie, inchidere, restrictie
 

Coadă la benzinărie, după închiderea magazinelor la ora 18:00! Restricțiile de weekend din București și din alte localități în care rata de infectare cu SARS CoV-2 a depășit 4 la mia de locuitori și se apropie de 7,5 la mie, au devenit mană cerească pentru benzinării. Românii care nu mai găsesc magazinele deschise și au nevoie, de exemplu, de apă sau doresc un sandwich, o pungă de chipsuri, un suc ori un pachet de țigări, s-au reorientat la ceas de seară către benzinării, un fel de magazine deschise nonstop. Pe rețelele de socializare au fost postate, deja, fotografii în care se văd cozile de la stațiile PECO.

VOX „- Ai ales benzinăria în locul magazinelor? – Da, dar și aici e coadă foarte mare, seara, mai ales, înainte de începerea restricțiilor.”

VOX „Am venit să cumpăr un pachet de țigări, pentru prietena mea, dar am luat și niște apă pentru flori.” 

VOX „Nu cred că e o măsură foarte eficientă, asta cu ora 18:00. În rest, sunt bune.”

VOX „- Eu, cel puțin, am muncit, de un an și două luni, numai de acasă și am respectat regulile și toate măsurile de precauție. Cine n-o să le respecte, n-o să le respecte în continuare. - Tu cum te descurci cu aceste cumpărături? Te duci la benzinării, în loc să mergi la magazin? - Nu, nu fac cumpărături. Mă duc când pot, dimineața sau nu mă duc deloc.” 

VOX „În principal, cred că încurcă foarte mult. În primul rând, îngreunează circulația, aglomerează foarte mult orașul, într-un interval destul de scurt.” 

VOX „Fluxul este mai mare, tendința la cumpărături și dorința de relaxare este mai extinsă.” 

Restricția e restricție, însă, și, în ciuda nemulțumirii populației privind închiderea magazinelor la ora 18:00, trebuie respectată. Oricum, autoritățile au anunțat că nu vor reveni asupra deciziei. Problema este dacă nu cumva închiderea magazinelor și menținerea nonstop a spațiilor comerciale din benzinării nu facilitează, cumva, concurența neloială. O problemă la care autoritățile ar putea reflecta, pentru a găsi o soluție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2