Date companie
 
 
 
 

Cofetărie în pandemie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : clienti, angajati, afacere, cofetarie, pandemie
 

Pandemia de coronavirus a închis multe afaceri, dar unii antreprenori s-au ambiționat să reziste chiar și cu restricțiile impuse de autorități. Un lanț de cofetării din capitală a înțeles că cel mai important lucru este să își păstreze angajații, pentru a putea să continue să producă la aceleași standarde de calitate și, astfel, clienții să fie în continuare mulțumiți.

CORINA MONICA TUDOSE, manager "Noi ne-am adaptat, încă de la începutul pandemiei. Compania noastră a decis să nu dea afară angajați si, astfel, diversitatea și calitatea produselor din cofetăriile noastre nu au fost afectate. Resursa umană este foarte importantă pentru noi. Din fericire, răspunsul acțiunilor noastre îl regăsim în fidelizarea clienților nostrii, care apreciază produsele. De asemenea, un alt lucru apreciat de clienți, comenzile speciale le livrăm direct la adresele unde suntem solicitati."

În timpul stării de urgență, circa 600 de brutării și laboratoare de cofetării au avut activitatea blocată în totalitate și tot atâtea au lucrat la capacitate foarte redusă, conform datelor oferite de unul dintre cei mai mari furnizori de materii prime pentru sectorul alimentar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Clienții băncilor din Lituania și Estonia, atacați de hackeri români ( 29 Septembrie 2020 )

  Sute de clienți ai unor bănci din Lituania și Estonia, atacați de hackeri din România! 600 de clienți au fost prejudiciați cu 200.000 de euro. Din momentul declanșării anchetei coordonate de procurorii...

 • Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu, dublă lansare de carte ( 24 Septembrie 2020 )

  Eveniment cultural, în București! Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu și-a lansat două volume: "Analize incomode" și "Geopolitică și pandemie"! La eveniment au participat peste 50 de personalități...

 • Oamenii preferă autoturismul personal ca mijloc de transport ( 8 Septembrie 2020 )

  Mașina personală este mijlocul de transport preferat al românilor în contextul pandemiei de Coronavirus! Așa arata Barometrul IRES-UNSAR privind Perceptia riscului și cultura asigurărilor din România. Vehiculul personal este urmat, în preferințele românilor, de transportul public și de bicicletă.

 • A apărut un virucid sută la sută românesc ( 7 Septembrie 2020 )

  O invenție românească poate ajuta în lupta cu COVID 19. De 7 luni de zile de când pandemia de coronavirus a lovit și țara noastră, zilnic au aparut informații despre lipsa măștilor și produselor de igienă, atât de necesare în lupta cu acest virus periculos. 

 • Pandemia de COVID-19 a prăbușit turismul românesc ( 2 Septembrie 2020 )

  Efectele pandemiei asupra turismului românesc se văd în statistici: sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au scăzut cu 44,4%.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2