Date companie
 
 
 
 

Cofetărie în pandemie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : clienti, angajati, afacere, cofetarie, pandemie
 

Pandemia de coronavirus a închis multe afaceri, dar unii antreprenori s-au ambiționat să reziste chiar și cu restricțiile impuse de autorități. Un lanț de cofetării din capitală a înțeles că cel mai important lucru este să își păstreze angajații, pentru a putea să continue să producă la aceleași standarde de calitate și, astfel, clienții să fie în continuare mulțumiți.

CORINA MONICA TUDOSE, manager "Noi ne-am adaptat, încă de la începutul pandemiei. Compania noastră a decis să nu dea afară angajați si, astfel, diversitatea și calitatea produselor din cofetăriile noastre nu au fost afectate. Resursa umană este foarte importantă pentru noi. Din fericire, răspunsul acțiunilor noastre îl regăsim în fidelizarea clienților nostrii, care apreciază produsele. De asemenea, un alt lucru apreciat de clienți, comenzile speciale le livrăm direct la adresele unde suntem solicitati."

În timpul stării de urgență, circa 600 de brutării și laboratoare de cofetării au avut activitatea blocată în totalitate și tot atâtea au lucrat la capacitate foarte redusă, conform datelor oferite de unul dintre cei mai mari furnizori de materii prime pentru sectorul alimentar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mai puțini vizitatori în muzee, mai puține spectacole ( 30 Iunie 2021 )

  Statistici îngrijorătoare privind cultura în pandemie! Anul 2020, puternic influențat de criza sanitară cauzată de coronavirus, a însemnat mai puțini vizitatori în muzee, mai puține spectacole și mai puține filme. Bibliotecile au eliberat 20,6 milioane volume, cu aproape 13 milioane mai puțin față de 2019.

 • Angajații unei benzinării din Alba, anchetați pentru furt de combustibil ( 17 Iunie 2021 )

  Mai mulți angajați ai unei benzinării din județul Alba sunt acuzați că ar fi furat combustibil de la locul de muncă! Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, complici le-ar fi fost mai mulți șoferi de camioane.

 • Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții ( 14 Mai 2021 )

  După opt luni de restricții, românii dau masca jos, dar deocamdată doar în spațiile deschise. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că, în România, restricțiile vor fi relaxate pas cu pas, calendarul măsurilor de relaxare fiind realizat pentru întreaga perioadă de vară, până la data de 1 septembrie.

 • Plan drastic de restructurare, la Tarom ( 21 Februarie 2021 )

  Restructurare drastică, la Tarom! Compania are pe masă un plan de restructurare prin care numărul de salariați ar trebui să scadă cu 700 de angajati din cei 1.500 și asta până la sfârșitul verii. Se estimează că proiectul...

 • Anca Dragu: E foarte important să stimulăm antreprenoriatul ( 27 Ianuarie 2021 )

  În plină pandemie de coronavirus, economia este afectată atât în Uniunea Europeană, cât și la nivel mondial! Cu toate acestea, Anca Dragu, președintele Senatului, se arată optimistă în privința evolutiei economiei.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2