Date companie
 
 
 
 

Cofetărie în pandemie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : clienti, angajati, afacere, cofetarie, pandemie
 

Pandemia de coronavirus a închis multe afaceri, dar unii antreprenori s-au ambiționat să reziste chiar și cu restricțiile impuse de autorități. Un lanț de cofetării din capitală a înțeles că cel mai important lucru este să își păstreze angajații, pentru a putea să continue să producă la aceleași standarde de calitate și, astfel, clienții să fie în continuare mulțumiți.

CORINA MONICA TUDOSE, manager "Noi ne-am adaptat, încă de la începutul pandemiei. Compania noastră a decis să nu dea afară angajați si, astfel, diversitatea și calitatea produselor din cofetăriile noastre nu au fost afectate. Resursa umană este foarte importantă pentru noi. Din fericire, răspunsul acțiunilor noastre îl regăsim în fidelizarea clienților nostrii, care apreciază produsele. De asemenea, un alt lucru apreciat de clienți, comenzile speciale le livrăm direct la adresele unde suntem solicitati."

În timpul stării de urgență, circa 600 de brutării și laboratoare de cofetării au avut activitatea blocată în totalitate și tot atâtea au lucrat la capacitate foarte redusă, conform datelor oferite de unul dintre cei mai mari furnizori de materii prime pentru sectorul alimentar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accesul la educație pentru toți copiii, în vizor ( 2 August 2020 )

  Am intrat în luna august și tot mai mulți părinți, profesori și elevi se întreabă cum se vor desfășura cursurile din toamnă. Chiar dacă activitățile de vacanță continuă, îngrijorarea părinților, după experiența din primăvară, când cursurile au fost organizate online, se accentuează.

 • Pandemia și depresia ( 25 Iulie 2020 )

  Pandemia i-a afectat psihic grav pe români. Specialiștii sunt de părere că numărul persoanelor care au ajuns în pragul depresiei sau al celor care au decis să își pună capăt zilelor a crescut.

 • Sprijin de la C.S.A.L.B., pentru românii care au probleme cu băncile ( 23 Iunie 2020 )

  Românii care au probleme cu băncile au putut apela la ajutorul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar și pe timp de pandemie, chiar dacă restrictiile impuse au prelungit timpul de soluționare...

 • Elevii din anii terminali s-au întors la școală ( 2 Iunie 2020 )

  Elevii din anii terminali s-au întors la școală! Între 2 și 12 iunie se vor realiza numai activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale. În această perioadă, durata activităților petrecute de elevi în sălile de clasă nu va fi mai mare de trei ore pentru elevii de liceu și de două ore pentru elevii de gimnaziu, iar pentru elevii care studiază în limbile minorităților naționale, activitatea de pregătire nu va dura mai mult de patru ore pentru elevii de liceu și trei ore pentru gimnaziu.

 • 28% dintre români au venituri mai mici decât la debutul pandemiei ( 28 Mai 2020 )

  Nivelul de trai al românilor, afectat de pandemia de coronavirus! O treime dintre români au deja salarii mai mici, iar jumătate au renunțat la orice cheltuieli, în afara celor de strictă necesitate. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2