Date companie
 
 
 
 

Concert de debut al talentatului ansamblu muzical MusicAll

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Decembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Concert Palatul copiilor
 

Concert de debut al talentatului ansamblu muzical MusicAll, pe scena Palatului Național al Copiilor București. Spectacolul a fost unul care a oferit publicului pe lângă piese cunoscute din repertoriul românesc si internațional și musical-ul Frozen 2- Regatul de gheață. Timp de două ore, copiii au intrat în pielea personajelor si au oferit un spectacol minunat publicului prezent.

AMBIANȚĂ MUZICALĂ

RALUCA DRĂGĂNESCU

"Copiii s-au pregătit de toate evenimentele lunii decembrie. Au pregătit piese pentru Ziua Națională a României, colinde dar și musical-urile Frozen 1 și Frozen 2 și de-abia așteaptă să încânte publicul cu melodiile lor."

ARIS OLTEANU, trupa "Arima"

"Îmi place foarte mult pentru că aceasta este prima ediție a spectacolului nostru făcut de MusicAll și ne bucurăm să fim împreună cu doamna profesoară."

MARIA TOMA, trupa "Arima"

"Sfatul meu pe care îl dau este ca fiecare copil să fie încrezător și să-și urmeze visele."

MIHAELA FLORESCU, director adjunct, Palatul Național al Copiilor București

"Au pregătit surprize după un an de muncă, după ce s-au pregătit intens, începe luna decembrie cu un cadou din partea celor mici și a doamnei profesoare. "

Următorul spectacol al trupei MusicAll, găzduit tot de Palatul Național al Copiilor București, va avea loc la data de 13 decembrie.


Concert de debut al talentatului ansamblu muzical MusicAll

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2