Date companie
 
 
 
 

Concert de debut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Iulie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Concert regizor teatru
 

Concert de debut pentru trupa bucureșteană de rock, 7th Boulevard. Fondată în anul 2015 de un cunoscut tânăr actor și regizor din Capitală, Radu Stoian, trupa vrea să readucă bucuria spectacolelor de altădată, cu muzică bună și multă distracție.

AMBIANȚĂ MUZICALĂ

RADU STOIAN, fondator trupă, regizor de teatru

"Căutam o trupă de ceva timp și într-o zi m-a sunat domnul ăsta. Pusesem un anunț pe internet, puseseră și ei un anunț pe internet, ei căutau solist vocal, eu căutam trupă. Ne-am nimerit, ne-am potrivit."

Pe lângă Radu Stoian, din trupă mai fac parte Cristi Diaconu la tobe, Teodor Iacubovici la chitară bass și Madalin Oprică, chitară solo. Trupa 7th Boulevard abordează stiul de rock alternativ iar albumul lor de debut, intitulat "Metropoinsanity", propune atât piese în limba engleză cât și în limba română. Radu Stoian, vocea și chitara ritm a trupei, are 34 de ani iar în 2011 a terminat Academia de Teatru și Film din Capitală la clasa profesorului Florin Zamfirescu. De atunci a colaborat atât ca actor cât și ca regizor cu Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara și Teatrul Național I.L. Caragaiale din Capitală.


Concert de debut

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2