Date companie
 
 
 
 

Concurență acerbă la Școala de Poliție din Cluj-Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, examen, scoala, politie, concurenti, probe, sportive, scris
 

Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca, asaltată de candidați! Peste 500 de concurenți se bat pe cele 150 de locuri disponibile. Tineri din toată țara s-au înscris la examen, atrași de un loc de muncă sigur și o carieră de apărător al legii. Ei trebuie să treacă, însă, de trei probe sportive dure și de un examen scris. La probele sportive, candidații trebuie să treacă prin alergare - viteză, aruncarea mingii medicinale și alergare - rezistență. Cei care nu au reușit să atingă baremul minim stabilit pentru fiecare probă, au fost eliminați din concurs.

AMBIANȚĂ "Realizează cea de-a doua încercare. 5,5 metri se confirmă."

VOX  "- A fost o experiență plăcută! Îmi pare rău că nu am reușit să termin proba asta. Voi încerca iar. - A fost mai greu la aruncarea cu mingea? - Nu am avut o priză cum trebuie. Cred că din cauza asta."

VOX "- La aruncarea cu mingea medicinală a fost puțin greu, deoarece era udă mingea, dar, dacă nu mă poziționam cum trebuie, nu reușeam. Dar, a fost ok. - De ce ai ales să dai aici? - E o meserie de viitor, îți oferă un loc de muncă stabil."

Concurenții au fost încurajați de pe margine de părinți.

VOX "- Vă văd foarte fericită. - Acum a dat, a luat, urmează proba a treia. Emoții foarte mari. Sperăm să treacă. Sâmbătă au probele scrise."

VOX "S-a pregătit mult, un an de zile înainte. A avut 10 la istorie, cea mai mică notă opt și fără nicio meditație."

Tinerii au toate motivele să își dorească o carieră în poliție.

ALICE ORIANA POPA, purtător de cuvânt, Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca "E vorba în primul rând de siguranța unui loc de muncă, au imediat un loc în rândurile forței Poliției Române, apoi, e caracterul foarte practic, lucrează cu oamenii, au parte de relații cu oamenii, asta îi atrage."

La sfârșitul săptămânii concurenții vor susține și probele scrise la limba română și o limbă străină.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O nouă generație de absolvenți ai Școlii Postliceale Sanitare „Atlas” ( 26 Iunie 2021 )

  Ultima zi de școală, prima zi din viitor! O nouă generație de asistenți medical părăsește băncile Școlii „Atlas” din București, pregătită pentru a salva vieți. Festivitatea de absolvire a fost organizată...

 • Polițiștii români, în topul corupților din U.E. ( 21 Iunie 2021 )

  Poliția din România este a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată un studiu realizat de organizația nonguvernamentală Transparency International. În general, un român...

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • Festivitate de absolvire a clasei a VIII-a, la Școala Gimnazială nr. 59 din București ( 11 Iunie 2021 )

  A răsunat ultimul clopoțel pentru elevii claselor a VIII-a, după un an dificil marcat de pandemia de coronavirus! Printre cei care au spus bun rămas gimnaziului s-au numărat și elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din Capitală.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2