Date companie
 
 
 
 

Condamnarea lui Gigi Becali a generat reacții în lumea fotbalului, dar și pe scena politică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : becali, reactii, condamnare
 

Reacțiile după condamnarea lui Gigi Becali n-au întârziat să apară. De la managerul Stelei la vărul omului de afaceri, toți regretă verdictul Curții Supreme și suferința prin care trece finanțatorul Stelei.

MIHAI STOICA, manager, Steaua București "N-aș vrea să vă relatez ce am văzut în casă la Gigi, pentru că e o tragedie! Gigi a demonstrat că are demnitate, nu pare afectat, deși sunt convins cã nedreptatea îl macină!"

IOAN BECALI, vărul lui Gigi Becali "A venit, a pupat fetele, decent. Să meargă în fiecare duminică la biserică. Asta a transmis fetelor, mamei lui, nevestei lui și neamurilor!"

Vestea condamnării lui Becali i-a întristat și pe vecinii săi din Pipera.

VOX "Am plâns și nu știu, mi se pare ceva neadmisibil, ce a fãcut pentru domnul Becali. A fost un om deosebit și va rãmâne, pentru tot restul vieții!"

VOX "Nu merită. El a fost un om foarte bun, a ajutat pe toatã lumea!"

VOX "Mie îmi pare foarte rãu, cã legile în România sunt foarte prost concepute!"

IONUȚ LUȚU, șoferul lui Gigi Becali "Pachete i-am dat asearã. Ce sã zicã? E destul de ok! Cererea e pentru membrii familiei, așa am înțeles. Membrii familei! Da! Astãzi, mâine!"

La rândul său, premierul Victor Ponta susține că îl simpatizează pe George Becali, însă nu vrea să comenteze despre sentința pe care acesta a primit-o.

VICTOR PONTA, premierul României "- Simpatia mea nu are nicio legãturã cu justiția. Era o opinie personalã, despre sentințe nu vorbesc! Însã, sã spun cã simpatizez pe cineva, nu e infracțiune. - Vã pare rãu ca l-ați inclus pe listele USL? - Nu, de ce? Una e una, alta e alta! Știu cã a fost condamnat pentru o faptã, cu mulți ani în urmã, nu?"

După condamnarea definitivă și irevocabilă, George Becali și-a pierdut automat mandatul de parlamentar și, implicit, calitatea de membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaților.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Liviu Dragnea rămâne după gratii, în urma deciziei Instanței Supreme ( 10 Decembrie 2019 )

  Liviu Dragnea rămâne după gratii! Magistrații Instanței Supreme au hotărât să respingă ca inadmisibilă contestația în anulare formulată de Liviu Dragnea în dosarul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, în...

 • Decizia privind contestația în anulare depusă de Liviu Dragnea la Înalta Curte, amânată în decembrie ( 12 Noiembrie 2019 )

  Decizia în cazul lui Liviu Dragnea, amânată pentru 10 decembrie! Fostul lider PSD a fost scos marți dimineața din Penitenciarul Rahova și dus la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde judecătorii trebuiau să discute contestația...

 • Eroare în sentința lui Sorin Oprescu ( 14 Mai 2019 )

  Eroare în decizia de condamnare a fostului primar Sorin Oprescu, în dosarul în care este cercetat pentru fapte de corupție! Magistratul de la Tribunalul București care a pronunțat, ieri, decizia de condamnare a lui Oprescu a făcut...

 • Procesul lui Dan Șova, rejudecat ( 19 Februarie 2019 )

  Primul mare proces în care instanța supremă a admis atacarea hotărârii definitive! Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au acceptat contestația în anulare depusă de Dan Șova împotriva deciziei completului...

 • O nouă amânare în procesul lui Dragnea ( 18 Februarie 2019 )

  Un nou termen în procesul liderului PSD, Liviu Dragnea! La termenul de astăzi al procesului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2