Date companie
 
 
 
 

Condamnarea lui Gigi Becali a generat reacții în lumea fotbalului, dar și pe scena politică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : becali, reactii, condamnare
 

Reacțiile după condamnarea lui Gigi Becali n-au întârziat să apară. De la managerul Stelei la vărul omului de afaceri, toți regretă verdictul Curții Supreme și suferința prin care trece finanțatorul Stelei.

MIHAI STOICA, manager, Steaua București "N-aș vrea să vă relatez ce am văzut în casă la Gigi, pentru că e o tragedie! Gigi a demonstrat că are demnitate, nu pare afectat, deși sunt convins cã nedreptatea îl macină!"

IOAN BECALI, vărul lui Gigi Becali "A venit, a pupat fetele, decent. Să meargă în fiecare duminică la biserică. Asta a transmis fetelor, mamei lui, nevestei lui și neamurilor!"

Vestea condamnării lui Becali i-a întristat și pe vecinii săi din Pipera.

VOX "Am plâns și nu știu, mi se pare ceva neadmisibil, ce a fãcut pentru domnul Becali. A fost un om deosebit și va rãmâne, pentru tot restul vieții!"

VOX "Nu merită. El a fost un om foarte bun, a ajutat pe toatã lumea!"

VOX "Mie îmi pare foarte rãu, cã legile în România sunt foarte prost concepute!"

IONUȚ LUȚU, șoferul lui Gigi Becali "Pachete i-am dat asearã. Ce sã zicã? E destul de ok! Cererea e pentru membrii familiei, așa am înțeles. Membrii familei! Da! Astãzi, mâine!"

La rândul său, premierul Victor Ponta susține că îl simpatizează pe George Becali, însă nu vrea să comenteze despre sentința pe care acesta a primit-o.

VICTOR PONTA, premierul României "- Simpatia mea nu are nicio legãturã cu justiția. Era o opinie personalã, despre sentințe nu vorbesc! Însã, sã spun cã simpatizez pe cineva, nu e infracțiune. - Vã pare rãu ca l-ați inclus pe listele USL? - Nu, de ce? Una e una, alta e alta! Știu cã a fost condamnat pentru o faptã, cu mulți ani în urmã, nu?"

După condamnarea definitivă și irevocabilă, George Becali și-a pierdut automat mandatul de parlamentar și, implicit, calitatea de membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaților.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2