Date companie
 
 
 
 

Conferință privind reunificarea peninsulei coreene, la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : palatul, parlamentului, institut, conferinta, world, constantinescu, reunificare, coreea, heavenly, culture, peace, restoration, levant
 

Prețul dezbinării și importanța unificării, la conferința dedicată sprijinirii reunificării pașnice a Peninsulei Coreea, organizată la Palatul Parlamentului. Foști șefi de stat, printre care și fostul președinte al României, Emil Constantinescu, au vorbit, la București, despre situația din peninsula coreeană și efectul acestei situații în actuala conjunctură globală. Printre vorbitori s-au numărat Rexhep Qemal Meidani, fostul președinte al Albaniei, Stanislav Stanislavovich, fost președinte al Sovietului Suprem din Republica Belarus, Stjepan Mesic, fost președinte al Croației, Viktor Yushchenko, fost președinte al Ukrainei, Haris Silajdzic, dar și fostul președinte al României, Emil Constantinescu.

MAN HEE LEE, Președinte HWPL ”La început, Coreea a fost o singură peninsulă, toată lumea lucrează din greu pentru unificarea Coreei, și cred că lucrul acesta se va realiza.”

EMIL CONSTANTINESCU, fost președinte al României ”Despre pacea durabilă se poate vorbi numai atunci când va exista o cultură a păcii. Această idee a fost preluată și de Asociația Interquality, de coaliția interparlamentară de pe lângă ONU, și este una dintre multele manifestații care se înscriu în această idee, de pace durabilă.”

Conferința care a avut loc sambată și duminică la Palatul Parlamentului a fost organizată de Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light în colaborare cu Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului. Procesul de unificarere a Peninsulei coreene a fost inițiat în luna iunie a anului 2000, când cele două țări au ajuns la un acord de colaborare, pentru a realiza o unire pașnică în viitor. Totuși, acest proces întâmpină dificultăți, din cauza tensiunilor care persistă între cele două țări surori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2