Date companie
 
 
 
 

Conflict între Vasile Blaga și Maria Grapini, la Festivalul Stațiunilor, de la Băile Felix

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, proiect, bihor, blaga, baile, felix, grapini, jale, reprezentante, acvatic
 

Jale și dezastru! Asta spune ministrul Turismului, Maria Grapini, că a găsit la reprezentanțele de turism ale României în străinătate. Ea a făcu această declarație la Festivalul Stațiunilor Băile Felix și 1 Mai.

MARIA GRAPINI, ministrul Turismului "- M-am dus mai departe la cel de la Vine, l-am chemat la mine.  A spus: da, vin! O săptămână n-a venit! Îl sun și spun: de ce nu ai venit? - Păi nu am știut în ce zi. Aștia sunt oameni care ne reprezintă! - L-am chemat, l-am sancționat. Cel din Spania, cel din Italia!"

Ministrul Turismului a promis că până la sfârșitul lui iunie vor apărea ghidurile mult simplificate pentru accesarea fondurilor europene.

MARIA GRAPINI, ministrul Turismului "Lucrăm la ghidurile și simplificarea lor pt fonduri europene. Și vă asigur că vor fi cel puțin la jumătate simplificate."

Deplasarea șefei Turismului la Băile Felix a avut și un moment tensionat, când Grapini s-a simțit ofensată de o remarcă a președintelui PDL, Vasile Blaga. Liderul democrat-liberal a declarat că Bihorul are traditie în sporturi acvatice și există chiar un proiect la Ministerul Turismului, pentru a contracara deplasarea cetățenilor în Ungaria, la un centru acvatic modern. În replică, ministrul Grapini a atacat fosta guvernare și a fost pe punctul de a părăsi sala în care se purta discuția.

AMBIANȚĂ "- Mie vă adresați, domnul Blaga? –Da, da, da! - Păi stați un pic!! Eu cred că trebuie să părăsesc întâlnirea, eu am fost invitată pentru cu totul altceva. Nu am venit aici să mi se spună ce nu am făcut în patru luni, îmi pare foarte rău. - Dar nu despre asta... Eu v-am spus despre inițiativele care sunt absolut necesare, doamnă, la nivel național. - Nu vin să mi se dea mie ce nu am făcut în patru luni, când a plecat un guvern care nu făcut nimic aici, îmi pare foarte rău."

La Băile Felix, ministrul Turismului a anunțat că în perioada 3-7 iulie va fi organizată Conferința mondială a turismului la noi în țară, unde sunt așteptați reprezentanți din 30 de țări. România deține președinția Organizației Mondiale a Turismului și, cu ocazia evenimentului, va prezenta cele mai atractive puncte turistice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2