Date companie
 
 
 
 

Conflicte la depunerea jurămintelor noilor miniștri din Guvernul Ponta 4

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : traian basescu, ministri
 

Momente tensionate la învestirea noilor miniștri ai cabinetului Ponta. Aflat la ultima ceremonie de învestire din mandatul său, președintele Traian Băsescu nu a ezitat să-i atace pe noul ministru pentru dialog social Liviu Pop și pe noul Ministru al educației, Sorin Cîmpeanu. Șeful statului a spus că semnează numirea acestora doar fiindcă legea îl obligă.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: ”Din textul Constitutie, la alin 1.3 art 85, numirea de către președinte a miniștrilor este un act de executare a Hotărârii Parlamentului si de învestire, pe această bază, a miniștrilor de șeful statului. Acesta este motivul pentru care voi accepta învestirea lui Pop si domnului ministru al educatiei, care au contribuit la distrugerea de instituții ale educației, la un fals de interes public.”

AMBIANȚĂ BASESCU SI VALCOV: ”- Păi dacă nu vă faceți cruce din mers, ca să mai câștigăm timp...” + RADE SI DA MANA CU VALCOV

Președintele nu a dat mâna cu ministrul Dialogului Social, Liviu Pop, după ce acesta a depus jurământul.

AMBIANTA MONTAJ BASESCU NU DA MANA CU POP

LIVIU POP, ministrul Dialogului Social: ” -V-a spus ceva Basescu in acele secunde? - Nu mi-a spus nimic, ba mai mult nu am dat nici noroc cu domnia sa. Printr-un ordin de ministru prin care am reconfirmat unei comisii numita de Funeriu, era si Câmpeanu. Deci e un om recomandat de Funeriu, nu inteleg de ce era suparat domnia sa pe mine...mă rog. nu comentez. Am o istorie lunga de conflicte.”

La finalul ceremoniei, care a durat aproximativ 20 de minute, șeful statului le-a urat succes noilor miniștri. Traian Băsescu a părăsit Sala Unirii, fără a mai da mâna cu premierul și ceilalți reprezentanți ai Executivului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2