Date companie
 
 
 
 

Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 August 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : traian basescu, primarie
 

Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă. Fostul șef de stat candidează din partea Partidului Mișcarea Populară. Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunțat că formațiunea pe care o conduce a început deja să strângă semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu. Reprezentanții PMP susțin că inițial nu-și doreau să aibă un candidat propriu la Primăria Capitalei, însă sunt nevoiți s-o facă din cauză că au fost excluși din alianța de dreapta, formată din PNL și USR-PLUS.
Săptămâna trecută, Traian Băsescu a prezentat, la un post de televiziune, rezultatele unui sondaj realizat de compania CURS pe un eșantion de peste 900 de persoane. Potrivit rezultatelor, fostul președinte ar obține 16% din totalul voturilor, Nicușor Dan, 32%, iar Gabriela Firea, 42%. Astfel, Traian Băsescu susține că va lua voturi de la principalii săi contracandidați, Nicușor Dan și Gabriela Firea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale ( 15 August 2020 )

  Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2