Date companie
 
 
 
 

Connect-R, invitat special la Matinalul Efervescent difuzat de Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : opera, nationalfm, invitat, matinal, efervescent, gainusa, comica, connectr
 

Matinalul Efervescent, transmis în direct din copac, și astăzi, de la Opera Comică pentru Copii din Capitală! Oana Paraschiv și Mihai Găinușă l-au avut alături pe Connect-R.

CONNECT-R, artist "- Cum te-ai simțit, astăzi, alături de Oana și de Mihai? - Foarte bine, pentru că am fost alături de doi oameni foarte calzi, dar, într-un loc destul de răcoros, acolo, în copac. Foarte frumos!"

Connect-R ne-a dezvăluit și ce planuri are pe plan profesional pentru această vară.

CONNECT-R, artist "Trebuie să lansez albumul care poartă numele ”Înapoi la Zero”. Am muncit aproape un an de zile la el și abia aștept să-l scot."

Matinalii de la Național FM pregătesc noi surprize plăcute, pentru săptămâna viitoare.

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM "În ceea ce privește programul nostru care nu e în pom, cum s-ar putea crede, este un program foarte diversificat. Stăm de vorbă cu mulți invitați. Astăzi, a fost Connect-R și ne-am bucurat să îi vedem noul look și am ajuns la concluzia că sunt singurul din emisiune care nu este vopsit în blond."

OANA PARASCHIV, realizator, Național FM "Noi o să mai stăm aici mult timp, la Opera Comică pentru Copii. Vom fi în văzul oamenilor, că suntem și live pe Facebook Național Fm România, în fiecare dimineață, și puteți urmări schimbările prin care va trece Mișu.”

Matinalul Efervescent poate fi ascultat, de luni, până vineri, de la 7:00, la 10:00, la Național FM. În fiecare zi, emisiunea celor doi efervescenți este redifuzată pe Național 24 Plus, între orele 11.00 și 14:00.


Connect-R, invitat special la Matinalul Efervescent difuzat de Național FM

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2