Date companie
 
 
 
 

Oana și Mișu, trei ani de „Matinal Efervescent”, la Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : aniversare, nationalfm, paraschiv, matinal, efervescent, gainusa
 

Aniversare cu surprize, la Național FM! Efervescenții Oana Paraschiv și Mihai Găinușă sărbătoresc, astăzi, 3 ani de matinal. Oana și Mișu sunt cei care vă dau trezirea, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 7, la 10.

DENIS CIULINARU, director programe, Național FM „- Astăzi colegii noștri, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, și Matinal Efervescent au împreună trei ani de existență. Așa că le-am pregătit o surpriză cu ajutorul colegilor de la Național TV, de la redacția de știri. Am și eu emoții să știți, așa că mergem să-i luăm prin surprindere. Ei sunt cu microfoanele deschise acum. Sperăm să nu se prindă, i-am tot pândit să nu iasă pe vreo pauză muzicală. Haideți să vedem! Hai! La mulți ani!! Ei sunt în direct. - Ce surpriză!” 

OANA PARASCHIV, realizator „Matinal Efervescent” „Pentru mine, clar, au fost niște ani foarte intenși, în care am învățat despre răbdare foarte multe lucruri și învăț în fiecare zi. Cu asta se ocupă colegul meu Mihai Găinușă, care vrea să mă perfecționeze în domeniul ăsta cu răbdarea. Frumoși, uneori grei pentru că nu e chiar simplu în fiecare dimineață să te trezești la 5 și să fii capabil și să mai spui lucruri inteligente. Ar trebui, dar nu ne iese de fiecare dată sau, măcar, să joci chestia asta.” 

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator „Matinal Efervescent” „Mi se pare că au fost scurți acești 3 ani, au trecut extrem de repede. Nu că n-am fi muncit foarte mult, am muncit destul de mult, dar au fost foarte condensați. În primul rând, mulțumim tuturor ascultătorilor noștri care au fost alături de noi, acești 3 ani și dorim să se înmulțească. Dorim ca fiecare ascultător să mai spună altui om despre matinalul nostru și acesta, dacă va veni, va fi perfect. Avem și o pagină de Facebook, se cheamă „Matinal Efervescent”. Ne găsiți acolo și așteptăm - nu așteptăm like-uri, dacă vreți să ne dați e ok -, în principal, să ne ascultați în fiecare dimineață, că spunem lucruri destul de importante.” 

Dacă sunteți acasă, la cafea de dimineață, sau în drum spre muncă, nu ratați „Matinal Efervescent” cu Oana și Mihai. De luni până vineri, de la 7 la 10, pe Național FM, Oana și Mișu vă asigură o dimineață efervescentă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crucea Roșie Română împlinește 145 de ani ( 4 Iulie 2021 )

  145 de ani de Crucea Roșie! Aniversarea a fost marcată, în Capitală, de o expoziție fotografică în fața Spitalului Colțea, care reprezintă o trecere prin momentele istorice cele mai importante ale organizației. Totodată, voluntari ai Crucii Roșii au desfășurat activități specifice organizației, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

 • „Ceasuri de folclor”, cu Elena Gheorghe și Mărioara Man Gheorghe ( 5 Iunie 2021 )

  Îndrăgita artistă, Elena Gheorghe, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune, după o lungă absență! Și unde altundeva, dacă nu la Favorit TV, în emisiunea "Ceasuri de folclor", prezentată...

 • Scenografa Mirela Constantin, sărbătorită în platoul „Start Show România”, la Național TV ( 29 Aprilie 2021 )

  Aniversare cu surprize, în echipa Start Show România! Mirela Constantin, scenografă și dansatoare în cadrul HC Dance, a fost sărbătorită de colegii chiar în platoul emisiunii.

 • Postul de televiziune Favorit TV a împlinit 16 ani ( 15 Decembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare în familia Centrului Național Media! Postul de televiziune Favorit TV, adresat iubitorilor de muzică populară românească, împlinește, astăzi, 16 ani! Încă de la debut, televiziunea Favorit a fost alături de dumneavoastră cu emisiuni de suflet, artiști de seamă, muzică populară din toate zonele țării și tradiții și obiceiuri românești.

 • Petrecere surpriză, pentru coregraful „Start Show România” ( 23 Septembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare, în familia Start Show România! Andrei Pîntea, cunoscut sub numele de Santy, coregraful spectacolului de televiziune produs și difuzat de Național TV în fiecare duminică, de la ora 13:00, a avut parte...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2