Date companie
 
 
 
 

Consilier guvernamental robot

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Martie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Inteligenta artificiala Ciuca
 

Inteligența artificială își face resimțită prezența din ce în ce mai mult în numeroase sectoare de activitate, de la Horeca, până la medicină sau jurnalism, lăsând să pară că nimeni nu este de neînlocuit. Surprinzător, inteligența artificială pare că începe să-și facă loc încet, încet, inclusiv în politică, mai exact în echipa premierului Nicolae Ciucă. Șeful Executivului și-a prezentat, în ultima ședință de Guvern, noul consilier onorific, care, în ciuda numelui pe care îl poartă, Ion, nu este un om, ci un robot.
AMBIANȚĂ
"Salut! Mi-ați dat viață. Eu sunt Ion. Acum, rolul meu este să vă reprezint, ca într-o oglindă. Mesajele către mine reprezintă un portret al nostru, al românilor."
Noul ajutor de nădejde al premierului, bazat pe inteligență artificială, va avea rolul de a-l informa pe Nicolae Ciucă privind problemele și dorințele românilor. Concret, Ion va scana postările cetățenilor din social media, le va prioritiza și le va prezenta cabinetului premierului. Țara noastră marchează, astfel, o premieră la nivel internațional, având primul consilier guvernamental care folosește inteligență artificială.


Consilier guvernamental robot

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2