Date companie
 
 
 
 

Consiliul Român pentru Publicitate a împlinit 20 de ani de activitate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gala, publicitate, RAC
 

Consiliul Român pentru Publicitate, la ceas aniversar! Instituția care se ocupă de autoreglementarea industriei de publicitate din țara noastră a marcat momentul împlinirii celor 20 de ani de activitate printr-un eveniment de senzație, într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală. Gala aniversară a reunit numeroși parteneri locali și internaționali ai instituției, experți internaționali în domeniul autoreglementării în publicitate, precum și specialiști ai instituției.

LAURENȚIU GHEORGHIU, membru board RAC

"RAC-ul, într-adevăr, în 20 de ani, a făcut să se schimbe fața publicității. RAC-ul a prins esență și a reușit să-ți autoimpună un anumit standard."

În cei 20 de ani de activitate, consiliul a creat, a menținut și a ridicat standardele în industria de publicitate din România.

OANA COCIAȘU, președinte RAC

"Ce au însemnat toți acești ani pentru RAC? Ani de maturizare au însemnat, pentru că autoreglementarea a fost un nou-născut acum 20 de ani, care a crescut foarte frumos și sănătos în 20 de ani și acum putem spune că am sărbătorit majoratul și am ajuns în lumea adulților, deci trebuie să ne și comportăm ca atare."

Partenerii locali, cei internaționali, dar și reprezentanții instituției au fost premiați pentru buna colaborare din cei 20 de ani de activitate.

Pentru a sărbători cum se cuvine aniversarea celor 20 de ani de existență, evenimentul a găzduit și un moment artistic de excepție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici, la Râmnicu Vâlcea ( 25 Noiembrie 2017 )

  Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România 2017, la Râmnicu Vâlcea, un eveniment care marchează un nou început și o stare de normalitate în ceea ce privește recunoașterea performanțelor artistice în domeniul Artelor vizuale. Au fost acordate premiile pe 2016 pentru 26 de categorii, care au inclus atât creație, cât și recunoașterea sprijinului acordat artelor vizuale.

 • Gala News.ro, la un an de la înființare ( 28 Martie 2017 )

  Sorin Grindeanu, mesaj pentru jurnaliști. La gala ce a marcat primul an de activitate al agenției de presă News. ro, premierul a declarat că își dorește să vadă informații transmise cu onestitate, cu bună credință dar și jurnaliști care critică atunci când consideră că trebuie să critice. 

 • Gala CoderDojo, la Oradea ( 15 Ianuarie 2017 )

  Gală aniversară CoderDojo, la Oradea! Mișcarea internațională, inițiată în Irlanda în anul 2011, are scopul de a le oferi copiilor interesați contextul în care să poată învăța programare într-un mediu informal, prin sesiuni regulate, în afara programului școlar. La Oradea, clubul a fost înființat în urmă cu trei ani.

 • Top Branduri Brașovene, gala de premiere a excelenței în activitatea economică ( 25 Aprilie 2015 )

  Gală de premiere a excelenței în activitatea economică, la Brașov! "Top Branduri Brașovene", eveniment organizat la Opera din Brașov, a reunit reprezentanți ai unor firme de renume din zonă, dar și personalități marcante din viața economică, culturală și sportivă la nivel național. "Top Branduri Brașovene", organizat de Uniunea Națională a Patronatului Român, este un concept unic în România, care...

 • Top Branduri Brașovene, gala de premiere a excelenței în activitatea economică ( 25 Aprilie 2015 )

  Gală de premiere a excelenței în activitatea economică, la Brașov! "Top Branduri Brașovene", eveniment organizat la Opera din Brașov, a reunit reprezentanți ai unor firme de renume din zonă, dar și personalități marcante din viața economică, culturală și sportivă la nivel național. "Top Branduri Brașovene", organizat de Uniunea Națională a Patronatului Român, este un concept unic...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2