Date companie
 
 
 
 

Constănțenii, revoltați pe autorități pentru că drumurile n-au fost deszăpezite

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : soferi, viscol
 

Viscolul din ultimele zile a făcut ca autoritățile din județul Constanța să închidă mai multe drumuri, fapt care a stârnit nemulțumirea șoferilor.

AMBIANȚĂ
"Ce, Doamne, iartă-mă înseamnă asta? E bătaie de joc! Avem copii acasă doar nu mergem să ne distrăm. Stați în căldură bine merci, proștii stau și îngheață."

Pentru că nu au mai rezistat, mulți dintre oameni s-au luat la ceartă cu polițiștii.

AMBIANȚĂ femeie care se ceartă cu politistii
"E dispoziție pentru toată lumea. Domnule, nu știu de ce vă certați, e pentru toată lumea, când o da drumul o da drumul."

VOX
"De cât timp stați aici? De ieri, de la patru după-amiaza. Cum e? Cam frig? Apă, mâncare aveți? Nu am nimic. Încă aștept să văd dacă dă drumul, dacă nu mă întorc înapoi."

Unii dintre ei au așteptat ore bune deschiderea unor drumuri, pentru a ajunge la destinație.

VOX
"Cât aveți de când stați aici? De 14 ore. De aseară și mașini dinspre Cogealach (n.r. localitate) trec încoace, iar noi nu putem trece. Au zis că utilajele nu fac față și le retrag. Un singur utilaj dacă trecea în față și puteam și noi trece."

VOX
"La ora trei dimineața, am fost prezent aici. Până când nu știu. Tot ne promite că încă puțin, încă puțin. Să vedem."

Deși viscolul s-a oprit, gerul va pune acum stăpânire pe întreaga țară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șoferii fără abateri în 2019, premiați ( 21 Mai 2020 )

  Șoferii care nu au nicio abatere de la regimul rutier, în 2019, pot fi premiați, în cadrul campaniei „Șoferi de nota 10!” Este o campanie anuală a Poliției Române, în colaborare cu Asociația Green Road, inițiată...

 • Cod portocaliu în șapte județe, până marți, la ora 20.00 ( 10 Februarie 2020 )

  Vremea rea se întoarce! Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod portocaliu de viscol în județele Cluj, Bihor, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Suceava și Neamț, valabilă până mâine seară, la ora 20.00. 

 • Road rage, la cote alarmante din cauza traficului de coșmar ( 26 Ianuarie 2020 )

  Road rage sau furia rutieră, o tulburare care se manifestă prin stres și ostilitate din cauza traficului, la cote alarmante, în România! Psihologii atrag atenția asupra faptului că numărul mare de mașini și orele petrecute...

 • Avertizare meteo de viscol și ninsori, valabilă pentru 17 județe ( 27 Decembrie 2019 )

  Vremea se răcește semnificativ în acest final de săptămână! Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ninsori și viscol, valabilă la nivelul întregii țări de vineri până duminică. 17 județe ale țării vor intra...

 • Poliția Română, la datorie de sărbători ( 25 Decembrie 2019 )

  Peste 21.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie în perioada sărbătorilor de iarnă! Cetățenii sunt îndemnați să respecte legea și să sesizeze la 112 sau la Poliție eventualele incidente sau dacă se află...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2