Date companie
 
 
 
 

Containere pentru triaj epidemiologic, la Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, timisoara, container, letcani, triaj, coronavirus
 

Șase containere formează o nouă zonă de triaj epidemiologic la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Timișoara. Acestea au fost aduse de la rezerva de stat a României și sunt conectate la rețelele de utilități. Containerele înlocuiesc corturile în care se făcea triajul pacienților infectați cu SARS CoV-2. Cele șase construcții modulare sunt predate Primăriei Timișoara în cursul acestei zile, iar primii pacienți vor putea fi consultați în cursul serii.

ALEXANDRA VLAD, reporter „Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, in weekend, la Iași, că va trimite Corpul de Control la Spitalul Mobil de la Lețcani, care pe durata pandemiei de COVID-19 este secție exterioară a Spitalului de Boli Infecțioase, unde au fost depistate probleme cu instalația de încălzire. De asemenea, în timpul vizitei acestuia la Spitalul Mobil de la Lețcani o parte a instalației electrice a căzut într-unul dintre compartimente.”

Containere modulare pentru triajul pacienților vor fi aduse si la Spitalul Județean Arges și la Spitalul de Pediatrie Pitești.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2