Date companie
 
 
 
 

Controale ample ANAF

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Mai 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Controale ANAF
 

ANAF anunță că în următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune!

OVIDIU HAIUȘ, președintele ANAF
"Îmi asum misiunea de a demonstra că ANAF-ul este un partener al contribuabililor onești, că această instituție merită încrederea și respectul cetățenilor, dar și că vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale. Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personală la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei și pentru a asigura resursele necesare îmbunătățirii nivelului de trai al populației."

Președintele ANAF, Ovidiu Haiuș, subliniază că plata taxelor și impozitelor reprezintă un act de responsabilitate socială și susține că un grad de colectare cât mai mare înseamnă un buget național sănătos, care să poată acoperi cu ușurință nevoile de funcționare ale statului. În plus, șeful ANAF a mai precizat că instituția pe care o conduce a scos la concurs 79 de posturi de execuție, inclusiv posturi de debutanți, pentru aparatul central, precum și 130 de posturi de inspectori și referenți pentru Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București.


Controale ample ANAF

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Șmecherii, în vizorul Fiscului ( 17 Iunie 2022 )

    Val de controale dispuse de ANAF, începând cu 1 iulie! În vizor sunt persoanele fizice, despre care șeful Fiscului, Lucian Heiuș, a declarat că, cităm: ”Există numeroase exemple de șmecheri...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2