Date companie
 
 
 
 

Copil atacat de leu la Grădina Zoologică din Rădăuți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : leu, copil, ZOO
 

Copil atacat de leu la Grădina Zoologică din Rădăuți. Patru copii de 10 și 14 ani au intrat neînsoțiți de un adult în stabiliment. S-au oprit la cușca leilor și unul dintre ei s-a apropiat prea mult de animale. Copilul avea un băț, și încurajat de ceilalți prieteni, a enervat leii. Unul dintre ei s-a repezit și printre gratii l-a lovit pe copil cu labele în picior și în abdomen. Fratele lui de 14 ani a reușit să-l târască de lângă gard, apoi și-a anunțat părinții.

AMBIANȚĂ leul rage

AMBIANȚĂ: L-a prins leoaica la burtă, mână. dacă nu are bară, bariera nu este, nu are plasă .

VOX: Celalalt frate era tare speriat cu o mâna în ghips, dar cu mâna cealalată a tras de acolo . Ceilalți care au fost nu au pus mâna.

ambianță MAMA : Mă suna baiatul cel mare, era foare agitat nu știa ce să zică mai repede, pe Lucian l-a zgâriat leul.

Părinții copilului acuză neglijența angajaților de la grădina zoologică.

AMBIANTA TATAL: este un simplu culoar și este cușca leului. Ori o tablă cu avertisment să aibă grijă să nu se apropie.

IONUȚ EPUREANU, purtător de cuvânt al IPJ Suceava: În cauză polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală și neglijență în serviciu.

Copilul a ajuns inițial la spitalul din Rădăuți, dar pentru că rănile erau grave a fost transportat la Spitalul din Suceava unde a fost supus unei intrevenții chirurgicale. El este în afara oricărui pericol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Copil omorât de motocicletă, în București ( 28 Iunie 2020 )

  Accident mortal, în București! Un copil în vârstă de 10 ani a murit, în această dimineață, după ce a fost lovit, chiar pe trecerea de pietoni, de un motociclist în vârstă de 40 de ani. Accidentul s-a produs...

 • Copilul luat de viitură chiar de sub ochii părinților, găsit mort ( 14 Iunie 2020 )

  Copilul de 4 ani din județul Bihor, care a fost luat, vineri, de o viitură, a fost găsit mort. Copilașul se afla în mașină, împreună cu părinții și fratele său, în drum spre casă. Automobilul trebuia să treacă prin pârâul Valea Neagră...

 • Euro, în creștere semnificativă față de leul românesc ( 21 Februarie 2020 )

  Euro continuă să crească vertiginos. A ajuns la 4 lei și 80 de bani, pentru prima dată în istorie. Banca Națională a României a anunțat astăzi, un curs de referință de 4,8026 lei/euro, în creștere cu 0,4% față de ziua precedentă.

 • Copilul dispărut din Pecineaga, găsit mort într-un bazin de dejecții ( 8 Noiembrie 2019 )

  Copilul de opt ani din localitatea Pecineaga, județul Constanța, dispărut la sfârșitul săptămânii trecute, a fost găsit în această dimineața într-un bazin de colectare al unor ferme de porci situată la 2 km de casa lui.

 • Fetița de 8 ani, din Buzău, a fost găsită după 18 ore de la dispariție ( 14 Septembrie 2019 )

  Fetița în vârstă de 8 ani, dispărută după ce a plecat de acasă, din comuna Bisoca, din Buzău a fost găsită după mai bine de 18 ore de căutări. Aceasta plecase la bunicul său care lucra în câmp. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2