Date companie
 
 
 
 

Copil înjunghiat de propria mamã pentru cã i-a cerut mâncare, în Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : agresiune, audieri, si-a injunghiat copilul
 

O femeie din Suceava si-a înjunghiat copilul, în vârstã de 12 ani, pentru cã i-a cerut de mâncare. Din fericire, minorul a fost transportat de urgentã la spital si este în afara oricãrui pericol. Femeia nu se aflã la prima agresiune de acest gen. Chiar si sotul sãu are o cicatrice în urma unui scandal în familie, însã politistii nu o considerã un pericol public. Aceasta a fost numai audiatã si apoi au trimis-o înapoi acasã.

EUGENIA MINICÃ, mãtusa copilului: "Era beatã, a cerut bãiatul mâncare si ea l-a tãiat."

Totul s-a întâmplat duminicã searã, în jurul orei 22. Femeia s-a întors acasã de la bar în stare de ebrietate si s-a înfuriat când minorul a spus cã îi este foame.

GHEORGHINA MANOLACHE, bunica minorului: "Am auzit ceartã între copil si mamã. Si în timp a tipat mama sã vinã repede cã mama lui l-a tãiat pe fiu."

TIBERIU BRÃDÃTAN, purtãtor de cuvânt Spitalul Judetean Suceava: "Pacientul, în vârstã de 12 ani, a ajuns stabil la unitatea de primiri urgente ca victimã a unei agresiuni provocatã de mama sa prin înjunghiere cu un cutit."

Cunoscutii sustin, însã, cã femeia este de obicei agresivã si se poartã urât cu membrii familiei.

GHEORGHINA MANOLACHE, bunica minorului: "Acum cinci ani, l-a tãiat pe sotul ei, are o tãieturã, cicatrice la mânã. (...) Când e beatã e foarte agresivã. Amenintã cã ne dã foc la casã , se duce si se ceartã cu oamenii, cere bãuturã, tigãri."

VOX vecinã: "Se poartã rãu si cu copiii si a bãtut-o pe soacra ei în douã rânduri, am scos-o eu o datã."

VOX vecinã: "E rea. Tot timpul se duce acasã la pãrinti, vine înapoi, se ceartã cu copii, îi bate, nu-i bunã."

Imediat dupã incident, femeia a fugit în grãdinã. Politistii au gãsit-o însã câteva ore mai târziu.

IONUT IEPUREANU, purtãtor de cuvânt IJP Suceava: "În cauzã, s-a deschis dosar de cercetare penalã ce va fi solutionat în functie de concluziile medico-legale."

Psihologii pun gestul femeii pe seama consumului excesiv de alcool.

DAN BOLOGAN, psiholog: "Dacã consumã alcool în mod repetat, este atacat sistemul nervos si nu mai judecã, practic."

Reprezentatii Protectiei Copilului au deschis deja o anchetã si vor decide acum dacã mama va fi sau nu decãzutã din drepturi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Criminalul de la Piața Constituției, căutat de polițiști ( 4 Octombrie 2019 )

  Zeci de percheziții au avut loc în Capitală, în această dimineață, în cadrul anchetei privind crima din Piața Constituției! Polițiștii au descins la 21 de adrese din zona Petricani-Lacul Tei, din Sectorul 2. Mai multe persoane...

 • Doi protestatari reținuți, după audierea mai multor persoane suspectate de violențe la mitingul de vineri ( 12 August 2018 )

  Două persoane reținute pentru ultraj și tulburarea liniștii publice, în urma violențelor de la protestul de vineri din Piața Victoriei. Potrivit Poliției Capitalei, în urma audierilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis...

 • Teroare în sat ( 27 Mai 2018 )

  Scandal mare, în comuna Pătârlagele din județul Buzău! Orbită de furie, o localnică de 40 de ani a băgat spaima în oameni. Femeia a spart geamurile unor mașini și clădiri, apoi a distrus un gard și câteva grădini cu flori. Printre păgubiți se afla și un primar. Femeia este cunoscută în sat ca fiind foarte violentă atunci când se enervează.

 • Tineri bătuți cu bestialitate ( 5 Februarie 2018 )

  Bătuți ca în Vestul Sălbatic. Doi tineri, ambii de 26 de ani, din Borșa, județul Maramureș, au fost loviți cu bestialitate de șase indivizi într-o benzinărie din oraș. La fața locului au ajuns polițiștii care au constatat că ambii au fost răniți ca urmare a unei agresiuni.

 • Cabinetul Dăncilă, la start ( 26 Ianuarie 2018 )

  Comitetul Executiv al PSD a decis vineri miniștrii din viitorul Cabinet Dăncilă. După discuții de mai bine de două ore, s-a stabilit și modificarea structurii Guvernului, astfel că Executivul va avea patru vicepremieri, aceștia fiind Viorel Ștefan, Ana Birchall, Paul Stănescu și Grațiela Gavrilescu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2