Date companie
 
 
 
 

Copilaș rănit după ce a fost scăpat de preot în cristelniță, la botez

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, preot, biserica, botez, bebelus, ranit, botosani, cristelnita
 

Bebeluș rănit, după ce a fost scăpat de preot în cristelniță! S-a întâmplat la o biserică din Botoșani, în timpul unei ceremonii de botez. Copilașul în vârstă de o lună și jumătate a fost dus de urgența la spitalul din Botoșani, după care a fost transferat la o unitate sanitară din Iași. Rudele spun că, în timpul slujbei, chiar în momentul în care pregătea copilul pentru scufundarea în cristelniță, preotul l-a scăpat din mâini și bebelușul s-a lovit de marginea vasului pentru botez. Mai mult, cel mic ar fi înghițit și apă. Preotul recunoaște incidentul, însă nu poate explica ce s-a întâmplat.

VOX "I s-a făcut rău copilului. A fost sunată ambulanța și dus la spital. Am inteles că acum este bine și, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să fie sănătos."

VOX "- Copilul avea un traumatism la gingie, posibil să fi înghițit și apă. - Era în stare grava? - Era conștient, agitat. Nu i-a pus viața în pericol, dar dacă mai dura un pic nu se știe cum evoluau lucrurile."

Preotul slujește de 16 ani. Părinții copilului nu au depus până acum plângere. Ei spun că așteaptă ca bebelușul să-și revină, apoi vor decide dacă fac sau nu reclamație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2