Date companie
 
 
 
 

Copilul din Argeș, dispărut în urmă cu zece zile, a fost găsit mort, mâncat de câini

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, baiat, arges, ancheta, politisti, parinti, protectia, tir, caini, inecat, cearta, copilului, trup, sfasiat
 

Caz cutremurãtor într-o localitate din județul Argeș. Băiatul de 12 ani, care a fost dat dispărut în urmă cu zece zile, a fost gãsit mort, pe malul rîului Argeș. Trupul copilului era sfâșiat de cîini. De altfel, cadavrul a fost găsit după ce un șofer de tir a dat alarma, în momentul în care a observat un câine care trăgea de ceva ce părea a fi trupul unui om.

VOX "Un câine trãgea de un cadavru. Și am zis: mãi, tataie, vezi ce trage câinele acolo! S-a dus sãracul, a trecut râul și zice: bãi, e copilul!"

Băiatul a plecat de acasă, după o ceartă cu părinții. El a fost găsit înecat într-o zonă cu apă mai puțin adâncă, unde a fost mâncat de câini.

AMBIANTA "- A fugit de acasã. Și nu a mai venit. – M-am certat eu cu el și nu a mai venit. - Cã-mi pare rãu de copilul meu. Cã l-am crescut de mic și acum ce fac? Cã mi l-au mancat câinii. O, doamne!"

Polițiștii spun cã învãțãtoarea a anunțat dispariția copilului, chiar de a doua zi, când a văzut că nu apare la școală.

MĂDĂLINA BĂLĂNESCU, purtător de cuvânt, I.P.J. Argeș "Zilnic au fost efectuate cãutãri de polițiști, pompieri și scafandri militari, pentru cã minorul a declarat, de mai multe ori, cã vrea sã se arunce în râu, din cauza unor probleme pe care le avea în familie."

Reprezentanții Protecției Copilului Argeș au început o anchetă în familia băiatului. Autoritățile trebuie să stabilească împrejurările în care a plecat copilul de 12 ani de acasă și dacă s-a înecat accidental sau s-a sinucis. În funcție de rezultatele anchetei, vor fi dispuse măsuri legale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2