Date companie
 
 
 
 

Corina Chiriac, la ceas aniversar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Octombrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : album, aniversare, Corina Chiriac
 

Sărbătoare în familia Național TV! Realizatoarea emisiunii 'Opriți Timpul', marea noastră artistă Corina Chiriac a împlinit o vârstă rotundă. Corina Chiriac a marcat, de asemenea, și 50 de ani de carieră. Mai mult, solista a lansat un dublu album cu 40 de piese reorchestrate și interpretate cu vocea ei de acum. Totodată, artista și-a lansat în premieră și site-ul corinachiriac.com - o bibliotecă virtuală care prezintă cariera impresionantă a artistei și a tatălui ei, regretatul compozitor Mircea Chiriac. Pe site veți descoperi fotografii de colecție, dar și înregistrări video și audio realizate de-a lungul timpului. De ziua ei, artista a primit cadou: simbolul poporului român - drapelul național și discul de aur.

AMBIANȚĂ

CORINA CHIRIAC, artistă
"Am fost de mai multe ori extrem de emoționtă, e o zi specială, m-am străduit foarte mult ca această lansare să vă bucure pe toți, prieteni, personal și presă. Mă onorează acest Disc de Aur, e primul din cariera mea și chiar dacă ar fi ultimul vă garantez că face cât 50 de ani de carieră, ma onorează toate onorurile care mi s-au dat azi, sunt profund fericită și oamenii care sunt alături de mine, de muzica mea, de muzica românească și fac un lucru extraordinar pentru cultura română și vă mulțumesc."

Alături de sărbătorită au fost colegi de breaslă, prieteni și fani.

CORINA CHIRIAC

artistă

VOX: "Corina este un artist desăvârșit, o admir și sunt foarte onorată să fiu la această minunată sărbătoare a ei. Îi urez La Mulți Ani, să fie sănătoasă!"

VOX: "Printre cele mai mari cântărețe ale muzici românești, o doamnă deosebită, cu multe calități, un om puternic care va rămâne veșnic în memoriile noastre. Vă plac melodiile Corinei? Da. Mai ales că noi am crescut alături de Corina Chiriac "

AMBIANȚĂ


Corina Chiriac, la ceas aniversar

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2