Date companie
 
 
 
 

Corina Chiriac, la ceas aniversar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Octombrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : album, aniversare, Corina Chiriac
 

Sărbătoare în familia Național TV! Realizatoarea emisiunii 'Opriți Timpul', marea noastră artistă Corina Chiriac a împlinit o vârstă rotundă. Corina Chiriac a marcat, de asemenea, și 50 de ani de carieră. Mai mult, solista a lansat un dublu album cu 40 de piese reorchestrate și interpretate cu vocea ei de acum. Totodată, artista și-a lansat în premieră și site-ul corinachiriac.com - o bibliotecă virtuală care prezintă cariera impresionantă a artistei și a tatălui ei, regretatul compozitor Mircea Chiriac. Pe site veți descoperi fotografii de colecție, dar și înregistrări video și audio realizate de-a lungul timpului. De ziua ei, artista a primit cadou: simbolul poporului român - drapelul național și discul de aur.

AMBIANȚĂ

CORINA CHIRIAC, artistă
"Am fost de mai multe ori extrem de emoționtă, e o zi specială, m-am străduit foarte mult ca această lansare să vă bucure pe toți, prieteni, personal și presă. Mă onorează acest Disc de Aur, e primul din cariera mea și chiar dacă ar fi ultimul vă garantez că face cât 50 de ani de carieră, ma onorează toate onorurile care mi s-au dat azi, sunt profund fericită și oamenii care sunt alături de mine, de muzica mea, de muzica românească și fac un lucru extraordinar pentru cultura română și vă mulțumesc."

Alături de sărbătorită au fost colegi de breaslă, prieteni și fani.

CORINA CHIRIAC

artistă

VOX: "Corina este un artist desăvârșit, o admir și sunt foarte onorată să fiu la această minunată sărbătoare a ei. Îi urez La Mulți Ani, să fie sănătoasă!"

VOX: "Printre cele mai mari cântărețe ale muzici românești, o doamnă deosebită, cu multe calități, un om puternic care va rămâne veșnic în memoriile noastre. Vă plac melodiile Corinei? Da. Mai ales că noi am crescut alături de Corina Chiriac "

AMBIANȚĂ


Corina Chiriac, la ceas aniversar

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Albumul „Istorii din `89 în benzi desenate”, lansat la Brașov ( 24 Decembrie 2019 )

  Primul album de benzi desenate despre momentul Revoluției din Decembrie 1989, lansat la Brașov! „Istorii din `89 în benzi desenate” este titlul albumului lansat, la împlinirea a 30 de ani de la Revoluție, la Muzeul de Istorie Brașov.

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere ( 12 Decembrie 2019 )

  Moment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

 • Ediție specială filatelică ( 23 Noiembrie 2019 )

  Moment istoric la târgul de carte! La aproape o lună de la aniversarea zilei sale de naștere pe care a petrecut-o alături de toți cei dragi și de public, când de altfel a lansat un dublu album aniversar – STRADA SPERANȚEI, Romfilatelia i-a oferit Corinei Chiriac o frumoasă surpriză! Tot atunci a fost lansată în premieră o veritabilă Bibliotecă Virtuală, adunată în noul său site www.corinachiriac.com, care prezintă cariera sa și a tatălui său, compozitorul Mircea Chiriac.

 • Octavian Ursulescu, petrecere aniversară la împlinirea a 72 de ani ( 19 Iulie 2019 )

  Petrecere surpriză la aniversarea a 72 de ani de viață! Cel mai iubit prezentator de spectacole, Octavian Ursulescu, este nu doar un cronicar muzical valoros, dar și un interlocutor alături de care ai putea sta la povești ore în șir.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2