Date companie
 
 
 
 

Creștere spectaculoasă a comenzilor online, la mâncare gătită

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mancare, online, comenzi, pandemie
 

Comenzile de mâncare pentru acasă au explodat, în ultima perioadă. Potrivit unui studiu recent, mâncarea gătită comandată online a înregistrat o creștere uriașă, de 124 % în perioada martie - octombrie 2020, comparativ cu aceleași luni din anul trecut. Cele mai multe comenzi sunt plasate prin platformele mobile de livrare la domiciliu. Motivul: restricțiile impuse de pandemie, care au dus la inchiderea cantinelor și restaurantelor! Concurența este una acerbă, iar produsele tradiționale câștigă teren.

VOX „Avem produse tradiționale de la ferma proprie. După cum puteți vedea în spatele meu, majoritatea produselor sunt fabricate de noi. Zacuscă de legume, dulcețuri, murături, dar și pastramă piept de pui și dulcețuri.”

În lunile de pandemie pe locuri fruntașe in topul preferințelor s-au aflat ciorbele, burgerii și coastele.

VOX „Cele mai căutate produse de la catering sunt ciorba de văcuță, borșul de pui. Avem coastă de la noi de la fermă cu cartofi înăbușiți, cu un sos barbeque făcut tot de noi.”

Printre produsele care au înregistrat o cerere crescută se numără și pizza și pastele. Acestea sunt comandate, de obicei, de gurmanzii care ieșeau foarte des în oraș.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mai puțini vizitatori în muzee, mai puține spectacole ( 30 Iunie 2021 )

  Statistici îngrijorătoare privind cultura în pandemie! Anul 2020, puternic influențat de criza sanitară cauzată de coronavirus, a însemnat mai puțini vizitatori în muzee, mai puține spectacole și mai puține filme. Bibliotecile au eliberat 20,6 milioane volume, cu aproape 13 milioane mai puțin față de 2019.

 • Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții ( 14 Mai 2021 )

  După opt luni de restricții, românii dau masca jos, dar deocamdată doar în spațiile deschise. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că, în România, restricțiile vor fi relaxate pas cu pas, calendarul măsurilor de relaxare fiind realizat pentru întreaga perioadă de vară, până la data de 1 septembrie.

 • Anca Dragu: E foarte important să stimulăm antreprenoriatul ( 27 Ianuarie 2021 )

  În plină pandemie de coronavirus, economia este afectată atât în Uniunea Europeană, cât și la nivel mondial! Cu toate acestea, Anca Dragu, președintele Senatului, se arată optimistă în privința evolutiei economiei.

 • Schimbări majore pe piața muncii, provocate de pandemia de coronavirus ( 5 Ianuarie 2021 )

  Pandemia de COVID-19 a afectat piața muncii care se află într-o continuă schimbare. Anul 2020 a produs o modificare capitală a modului de desfășurare al activităților, mutate în majoritatea cazurilor...

 • Trecerea de la postul Crăciunului, la bucatele „de dulce” ( 23 Decembrie 2020 )

  Postul Crăciunului se apropie de final. Vineri, credincioșii care au postit în această perioadă, pot degusta apetisantele preparate pregătite de gospodine în cinstea Nașterii Domnului. Perioada postului...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2