Comenzile de mâncare pentru acasă au explodat, în ultima perioadă. Potrivit unui studiu recent, mâncarea gătită comandată online a înregistrat o creștere uriașă, de 124 % în perioada martie - octombrie 2020, comparativ cu aceleași luni din anul trecut. Cele mai multe comenzi sunt plasate prin platformele mobile de livrare la domiciliu. Motivul: restricțiile impuse de pandemie, care au dus la inchiderea cantinelor și restaurantelor! Concurența este una acerbă, iar produsele tradiționale câștigă teren.
VOX „Avem produse tradiționale de la ferma proprie. După cum puteți vedea în spatele meu, majoritatea produselor sunt fabricate de noi. Zacuscă de legume, dulcețuri, murături, dar și pastramă piept de pui și dulcețuri.”
În lunile de pandemie pe locuri fruntașe in topul preferințelor s-au aflat ciorbele, burgerii și coastele.
VOX „Cele mai căutate produse de la catering sunt ciorba de văcuță, borșul de pui. Avem coastă de la noi de la fermă cu cartofi înăbușiți, cu un sos barbeque făcut tot de noi.”
Printre produsele care au înregistrat o cerere crescută se numără și pizza și pastele. Acestea sunt comandate, de obicei, de gurmanzii care ieșeau foarte des în oraș.
În plină pandemie de coronavirus, economia este afectată atât în Uniunea Europeană, cât și la nivel mondial! Cu toate acestea, Anca Dragu, președintele Senatului, se arată optimistă în privința evolutiei economiei.
Pandemia de COVID-19 a afectat piața muncii care se află într-o continuă schimbare. Anul 2020 a produs o modificare capitală a modului de desfășurare al activităților, mutate în majoritatea cazurilor...
Postul Crăciunului se apropie de final. Vineri, credincioșii care au postit în această perioadă, pot degusta apetisantele preparate pregătite de gospodine în cinstea Nașterii Domnului. Perioada postului...
Conform tradiției, românul poartă grija festinului de sărbători. Crăciun, Anul Nou sau Paște înseamnă bucuria de a fi alături de cei dragi, dar și masa încărcată cu bunătăți.
Nivelul de stres al angajaților s-a dublat în timpul pandemiei! Una din patru persoane active în câmpul muncii susține că de la începutul pandemiei de coronavirus și până în prezent, nivelul de stres resimțit la serviciu s-a dublat, potrivit unui sondaj realizat de BestJobs. Aceștia se simt copleșiți de sarcinile pe care le au, de teamă, de incertitudine și de izolarea socială, iar trei din 10 respondenți admit că au ajuns deja la burnout. Rezultatele sondajului arată că 20% dintre respondenți estimează că vor ajunge la epuizare în cel mult șase luni, dacă nivelul de stres se va menține la fel de ridicat, în timp ce aproape 16% susțin că acest lucru se va întâmpla într-un an de zile.
Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019