Date companie
 
 
 
 

Criminalul fugar din Moșoaia a fost prins

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prins, arges, sinucidere, injunghiat, criminal, concubina, mosoaia
 

Criminalul din Moșoaia, județul Argeș, a fost prins! După mai bine de 24 de ore de căutări, polițiștii au reușit să dea de urma bărbatului care și-a înjunghiat mortal concubina în fața celor doi copii. Oamenii legii au instituit filtre în tot județul pentru a-l prinde pe bărbatul de 44 de ani, și l-au căutat cu ajutorul câinilor de urmă. În final, l-au prins chiar în casa în care a locuit cu familia înainte de comiterea crimei. Dăduse drumul la gaze dintr-o butelie, pentru a-și lua viața, și, când mascații au intrat peste el în casă, a încercat să se taie cu un cuțit.

AMBIANȚĂ "De ce ai omorât-o pe soția ta? Nu ți-a fost milă de ea?"

VOX "Are două plăgi superficiale, cu tegumentară și afirmă că a băut hipoclorit."

Criminalul fugar și-a înjunghiat concubina într-un un acces de furie. Cei doi se despărțiseră, iar femeia venise să-și ia lucrurile.

VOX "Ea zicea că nu mă omorî, că rămân. Nu, nu, te omor, te-am iubit, că te omor că știu că nu rămâi. O să dau foc la casă, dau drumul la butelie și o să mă omor și eu."

Anchetatorii spun că în adolescență, bărbatul a fost închis după ce a înjunghiat un om, iar acesta a murit la scurt timp. Acum, bărbatul este cercetat în stare de arest pentru omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2