Date companie
 
 
 
 

Cristian Preda trimite noi săgeți spre PD-L

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : PDL, critica, declaratii, preda, principii
 

Europarlamentarul Cristian Preda critică din nou partidul din care face parte, PD-L. Democrat liberalul a descoperit patru principii fundamentale după care s-ar ghida democrat-liberalii. Toate se referă la corupție și clientelă politică.

CRISTIAN PREDA, europarlamentar PD-L "E o stare de rãzboi în interiorul dreptei. Eu am identificat patru trãsãturi dominante care ne caracterizeazã ca partid. Prima atitudine este definitã de principiul, conform cãruia, orice coruptie este iertatã, dacã ai performantã electoralã - un principiu de bazã a partidului democrat-liberal. Nu discuta despre un politician corupt, dacã el a câstigat alegerile.

Potrivit lui Preda o altă trăsătură dominantă a PD-L este aceea de a crea dependență, de a avea oameni prost sau slab educați, oameni care nu gândesc cu mintea proprie.

CRISTIAN PREDA, europarlamentar PD-L "Am descoperit, în legãturã cu aceeasi clientelã, cã la limitã si dacã rãmânem lucizi, clientii nostri sunt mai buni decât clientii lor."

Cezar Preda este cunoscut pentru declarațiile sale dure la adresa Partidului Democrat Liberal. Printre altele, politicianul a acuzat partidul că s-a oligarhizat și că au existat pdl-isti de vârf care ar fi vrut ca președintele Traian Băsescu să fie trimis pe mare, în larg. Pentru toate acestea, Preda nu a fost sancționat de conducerea partidului, ci doar i s-a recomandat să-și exprime nemulțumirile în partid și nu public.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2