Date companie
 
 
 
 

Cruzime fără limite: cățel târât cu mașina, în Neamț

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Mai 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : animale, cruzime
 

Imagini revoltătoare în localitatea Agapia din județul Neamț! Un bărbat a târât un câine cu mașina fără niciun pic de milă. Patrupedul era strâns cu o frânghie de gât și tras pe șosea. Un alt conducător auto care mergea în spatele lui a filmat întreaga scenă, după ce mai întâi i-a atras atenția agresorului că trebuie să oprească imediat și să elibereze câinele chinuit. La aproape un an de la comiterea faptei, imaginile au ieșit la iveală! Înregistrarea îl arată pe conducătorul auto fără nicio remușcare, ocupat doar să îl insulte pe cel care a îndrăznit să îl atenționeze. Acum, șoferul este cercetat penal, potrivit informațiilor transmise redacției noastre de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

GEORGIANA MOȘU, purtător de cuvânt, I.P.J Neamț

"În urma imaginilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul secției Poliției Rurale Crăcăoani s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor. Din verificările efectuate a reieșit că fapta a fost comisă în luna august a anului 2018, iar persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat de 60 ani din localitatea Târgu Neamț."

În județul Neamț nu există Poliția Animalelor, iar de astfel de cazuri se ocupă doar Poliția Română.

MIHAELA ROTARU POPA, reprezentant Serviciul Comunicare, Primăria Târgu Nemț

"În orașul Târgu Neamț nu există Poliția Animalelor. În subordinea Consiliului Local, există doar o Societate Comercială, (...) care are și serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân. Acest serviciu preia câinii care nu au cipuri, care nu au stăpân și îi depozitează într-un spațiu special amenajat, într-un padoc."

Potrivit polițiștilor, șoferului vinovat i s-au adus la cunoștință învinuirile. Cercetările continuă în acest dosar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2