Date companie
 
 
 
 

Cruzime fără limite: doi copii au ucis un cățel

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : catel, cruzime
 

In Mureș, doi copii au fost filmați în timp ce ucid un pui de cățel, lovindu-l în repetate rânduri cu o cazma, cazul fiind semnalat pe Facebook de o asociație renumită pentru implicarea în protecția animalelor. Atenție, imaginile si detaliile pot sa va afecteze emoțional. Mai mulți utilizatori de Facebook au anunțat în comentarii că au făcut plângere la poliție. Polițiștii au vizionat imaginile, iar din cercetări a reieșit că un copil de 13 ani, din comuna Papiu Ilarian, a lovit câinele. Psihologul, Radu Leca, ne-a oferit un punct de vedere psihologic apura acestui caz

RADU LECA, psiholog
"Lucrurile stau în felul următor, avem de a face cu un comportament de tip deviat. De ce? Din cauză că cei care trebuiau să se ocupe de educația copiilor, nu s-au ocupat până în momentul de față. Ce va urma? Vora apărea adulții de mâine, adulții de mâine ce vor fi profund bolnavi. Orice formă de abuz, împotriva animalelor, are legătură directă cu vătămarea. Trebuie să știm foarte clar că orice formă de vătămare împotriva animalelor este pedepsită de lege."

Cercetările realizate până acum aratat că incidentul a avut loc pe 1 iunie, însă imaginile au apărut în spațiul public o zi mai tarziu, când Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud a demarat o anchetă, reușind să îl identifice pe autor. A fost întocmit un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept. Toate sesizările primite au fost atașate la dosarul cauzei.


Cruzime fără limite: doi copii au ucis un cățel

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Doi bărbați, cercetați penal pentru cruzime față de un cal ( 17 Iunie 2020 )

  Un tată și fiul său din Dumbrăveni, județul Suceava, vor fi cercetați sub control judiciar pentru maltratarea unui cal.

 • Un bărbat a pus 4 ciobănești să sfâșie de viu un câine fără stăpân ( 15 Ianuarie 2020 )

  Cruzime fără margini într-o localitate din județul Bistrița-Năsăud! Un tânăr cioban în vârstă de 22 de ani din localitatea Zoreni și-a pus cei patru câini din rasa ciobănesc carpatin să sfâșie de viu un alt câine, chiar sub...

 • Muha își caută un stăpân ( 27 Iunie 2019 )

  Muha își caută un stăpân! Câinele polițișt din rasa ciobănesc german care a fost ani buni în slujba Poliției de Frontieră Giurgiu și a ajutat la rezolvarea a numeroase cazuri, are nevoie, acum, de o familie. 

 • Cruzime fără limite: cățel târât cu mașina, în Neamț ( 7 Mai 2019 )

  Imagini revoltătoare în localitatea Agapia din județul Neamț! Un bărbat a târât un câine cu mașina fără niciun pic de milă. Patrupedul era strâns cu o frânghie de gât și tras pe șosea. 

 • Un nou câine de avalanșă ( 28 Ianuarie 2019 )

  Departamentul Salvamont Prahova a achiziționat primul câine de avalanșă! Micuțul patruped are doar câteva luni și aparține rasei Border Collie. Sub atenta îndrumare a coordonatorului său, Sergiu Frusinoiu, viitorul câine salvator va trebui să parcurgă mai multe stagii de pregătire pentru unități canine de avalanșă. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2