Date companie
 
 
 
 

Culoare la festivalul lavandei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Iunie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Festival lavanda
 

Atmosferă plină de romantism și parfum de lavandă într-o pitorească așezare de pe Someșul Mic! Localitatea Bonțida din județul Cluj nu este cunoscută publicului larg doar prin celebrul castel medieval al familiei Banffy sau prin festivalul de muzică ”Electric castle”, ci și prin sărbătoarea anuală a lavandei. Organizatorii celei de-a patra ediții a ”Lavanda Lola Fest” îi așteaptă cu drag pe vizitatorii din județ și din întreaga țară.

ANCA MIRELA ȘERPAR, organizator

”Ne dorim ca în momentul în care pleacă de la noi, să plece încărcați, să plece bucuroși, să preia, să zic așa, din energia lavandei. Pentru că asta ne transmite lavanda: bucurie, dragoste, frumusețe, parfum, culoare. + În momentul de față, avem undeva la vreo 50 de soiuri de lavandă și cred că le-ați observat că diferă de la culoare, înălțime, chiar și parfumul.”

”Mie îmi place cel mai mult lanul de lavandă. Îmi place mireasma pe care o împrăștie când te plimbi prin ele, este foarte frumos.”

Iubitorii de lavandă au parte de multe surprize, cum ar fi sesiuni foto în lanul de lavandă, lansări de carte, spectacole de dans, concerte de canțonete, arii din operetă, muzică instrumentală la flaut și pian, cântece pentru copii și nelipsitul târg de produse ale întreprinzătorilor particulari.


Culoare la festivalul lavandei

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2