Date companie
 
 
 
 

Cum să ne apărăm locuința cu sisteme de supraveghere video cu alarmă sau de pe telefonul mobil

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : camere, supraveghere
 

Imaginați-vă următorul scenariu: plecați într-o vacanță sau chiar vă întoarceți mai devreme de la birou și vă găsiți casa spartă! Lucru care i se poate întâmpla oricui. Întrebarea este cum putem să ne ferim de o astfel de situație? Investiția într-un sistem de camere de supraveghere vă poate proteja bunurile și oamenii dragi, în contextul în care furturile din locuințe cresc într-un ritm alarmant. Cu atât mai mult cu cât vă puteți activa sistemele de supraveghere cu tot cu alarmă sau de la distanță, direct de pe telefonul mobil.

ANDREI BOGDAN GAVRIL, sales engineer, Central Eastern Europe: "Sunt camere gândite pentru consumatorii casnici care vor să folosească mai mult dispozitivele pentru a-și supraveghea locuințele (...) pot comunica cu persoane care sunt în apartament (...) orice client care are câtuși de puțin cunoștințe despre IT își poate instala sistemul."

Potrivit reprezentanților firmelor de securitate, tot mai mulți români aleg să își instaleze camere de supraveghere. Pentru a veni în întâmpinarea lor, specialiștii oferă o gamă largă de produse, pentru toate categoriile de preț.

RADU CIPRIAN BASUC, product manager, firmă distribuitoare sisteme de securitate: "Suntem un distribuitor activ pe piața de securitate din România iar anul acesta din luna martie am devenit importatori oficiali al liderului mondial pe piața sistemulor de supraveghere video IP."

Potrivit statisticilor, anual, aproximativ 2,5% din totalul locuințelor sunt prădate de hoți. Mai grav este faptul că multe dintre aceste spargeri au loc în timp ce proprietarul se află în locuință.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Polița RCA, acceptată și pe format digital ( 27 August 2020 )

  Adio amenzi pentru lipsa RCA, în original, pe suport de hârtie.Începând de săptămâna viitoare șoferii vor putea prezenta politiștilor, la un eventual control în trafic, "polița de asigurare RCA pe suport hârtie...

 • Polițiștii de la Rutieră, dotați cu camere video ( 25 Ianuarie 2020 )

  Polițiștii însărcinați cu munca de teren vor avea tot timpul asupra lor camere video. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că s-au alocat peste 5 milioane de lei pentru achiziționarea a 9.000 de camere video...

 • 85 de camere dotate cu senzori vor fi montate în intersecțiile din București ( 6 Noiembrie 2019 )

  Măsuri pentru monitorizarea traficului în Capitală! 85 de camere video cu senzori vor fi montate în oraș. Primele 15 astfel de camere au fost deja plasate în intersecții. Dispozitivele, denumite TrafiCam, identifică...

 • Bacalaureat, la start ( 24 Iunie 2018 )

  Emoții mari pentru absolvenții clasei a XII-a! Ministerul Educației Naționale anunță că peste 136.800 de candidați din toate promoțiile s-au înscris pentru susținerea examenului de bacalaureat ale cărui probe scrise încep, luni și se vor susține în 440 de centre din întreaga țară.

 • Procesul de votare din 11 decembrie ar putea fi supravegheat audio-video ( 19 Octombrie 2016 )

  Se apropie alegerile parlamentare iar guvernanții iau măsuri de siguranță! Pentru scrutinul din 11 decembrie, procesul de votare ar putea fi supravegheat audio-video, se arată în proiectul Hotărârii de Guvern privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări și desfășurări a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2