Date companie
 
 
 
 

Bacalaureat, la start

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Iunie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacalaureat, supraveghere
 

Emoții mari pentru absolvenții clasei a XII-a! Ministerul Educației Naționale anunță că peste 136.800 de candidați din toate promoțiile s-au înscris pentru susținerea examenului de bacalaureat ale cărui probe scrise încep, luni și se vor susține în 440 de centre din întreaga țară. Astfel, mâine, absolvenții susțin proba la Limba și literatura română. Marți, 26 iunie, se va desfășura proba la Limba și literatura maternă: maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană și italiană. Miercuri, 27 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului, iar ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului și specializării, este programată joi, 28 iunie.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie. Accesul candidaților în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio. În premieră, probele orale ale examenului de bacalaureat au fost susținute de elevi în luna februarie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2