Date companie
 
 
 
 

Cunoscutii spun ca autorul atacului din coafor era un om linistit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : plangere, politie, sotia, sectie, vecini, vladan, linistit
 

Un om liniștit, un familist care nu ar fi rănit pe nimeni. Așa îl descriu unii vecini pe bărbatul care a produs măcelul de luni seara din centrul Capitalei. Alții nu sunt de aceeasi părere, dar nu au curajul să ofere informații precise.

VOX "Stiu doar ca se despartise, atata tot. Stiu unele amanunte, dar nu vrea sa spun mai multe. Nu vreau sa intru in detalii."

VOX "Era un om pasnic, respectuos. Am ramas ingrozit cand am vazut despre cine e vorba. Nu-l credeam in stare sa faca asa ceva pentru ca era un om familist."

VOX "- Fiul lui este sportiv de performanță, a facut lupte. - Il vedeai în stare să facă așa ceva? - Nu, era vecin respectuos. Respecta pe toată lumea."

Cert e că, pe 1 martie, soția agresorului a depus o plângere la Secția 14 de Politie. Florina Vlădan declara că soțul are o armă de foc și că zilele ei sunt numărate, întrucât bărbatul are de un an probleme psihice. Procurorii spun că Florina Vlădan si câțiva vecini ai familiei au depus si in 2011 plângeri pe numele atacatorului, pentru comportament agresiv. În urma verificărilor, anchetatorii au descoperit că Gheorghe Vlădan a fost internat în luna ianuarie, timp de o săptămână, la un spital de psihiatrie, din cauza unei depresii. In 2005, autorul atacului armat a fost acuzat de amenințare, insultă și loviri sau alte violențe, dar instanțele de judecată au dispus achitarea acestuia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2