Date companie
 
 
 
 

Cursă prin noroi, cu mascați din trupele speciale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politie, mascati, clinceni, cursa, noroi, participanti, ultimate, midness, amatori
 

Cursă prin noroi, la propriu! Vorbim despre Ultimate Mudness, o cursă organizată în satul Ordoreanu, comuna Clinceni, pe malul râului Argeș, la care au participat și mascații din cadrul serviciului de acțiuni speciale al Poliției Române. Despre Ultimate Mudness organizatorii spun că este mai mult decât o cursă de alergare. Este vorba de parcurgerea a 5 km de obstacole, cu gropi și tuneluri cu noroi, care reprezintă o provocare la testarea și depășirea propriilor limite, o invitație la mișcare, aventură și distracție. Parcurgerea acestui traseu presupune un efort complex și necesită o minimă pregătire fizică generală. Practic, fiecare participant are de concurat doar cu propria voință și cu propriile limite. La Ultimate Mudness pot participa toți iubitorii sportului și mișcării în natură, care au implinit vârsta de 18 ani și sunt apți din punct de vedere medical să susțină acest tip de efort. Mascații din cadrul trupelor speciale au acceptat provocarea, dar au avut un avantaj față de ceilalți participanți, folosind tehnicile speciale pentru care se antrenează.

VOX "Nu lucrăm de obicei în noroi. Pista e undeva la 40% din ce parcurgem noi. Distanța e aceeasi, numai că o dată la 3 zile facem 5 km, la sfârșitul săptămânii 10.

VOX "- Ați aplicat tehnicile SAS? - Cu siguranță! Și pe scara maimuței, la fel și la țăruș pe sub plasa de mascare."

Concurenții, printre care s-au aflat și amatori, au fost împărțiti pe echipe. Deși traseul a fost scurt, s-a transformat într-unul solicitant. Majoritatea obstacolelor au fost preluate de pe circuitele de pregătire militară și adaptate pentru participanți.

VOX "- Am vrut să ieșim din anonimat. Anul trecut ne-am numit ”echipa porcilor” și am reușit sș arătăm o adevarată imagine a porcilor. - Foarte misto! E de facut! Am fost și anul trecut și probabil vin și la anul"

Ultimate Mudness încurajează sportul, distracția și aventura, sprijinirea celorlalți participanți la depășirea obstacolelor, spiritul de echipă, fair-play-ul. La finalul cursei, fiecare participant a primit câte un premiu.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2