Date companie
 
 
 
 

Dan Diaconescu, la sfat in teritoriu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, licitatie, oltchim
 

Protestele la Oltchim continua, in timp ce Dan Diaconescu a fãcut o noapte albã, pentru a se sfatui cu liderii Partidului Poporului din teritoriu. Diaconescu spune in continuare ca vrea sa redea combinatul poporului, dar mai intâi trebuie sã arate cã are banii sã-l cumpere.

DAN DIACONESCU, om de afaceri: "Toatã lumea, vã daþi seama cã numai despre asta vorbim de câteva zile încoace, timpul e foarte scurt, avem 10 zile la dispoziþie din care patru sunt de odihnã. Trebuie sa tragem linie, sa luam o hotãrâre sa vedem ce vom face de luni încolo în negocierile cu Guvernul."

vox:"Noi cerem sã muncim, nu cerem sã stãm. (...) Luni e ultimatumul."


vox:"Sunt multe familii, au copii, au necesitãti, tãvãlugul ãsta al facturilor vine peste noi fãrã sã întrebe: bã, tu ai luat banii, n-ai luat"

Dan Diaconescu trebuie sã plãteascã cei 45 milioane de euro pentru actiunile Oltchim pânã pe 1 octombrie. El a spus cã, înainte de a plãti, vrea sã aibã siguranta cã statul nu îi va pune bete în roate – sã îi taie lumina sau sã declanseze insolventa sau falimentul combinatului din cauza datoriilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2