Date companie
 
 
 
 

Daruri pentru copii și căței, de Crăciun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Campanie umanitara Craciun
 

Sărbătorile de iarnă reprezintă un moment magic și ar trebui să fie un prilej de bucurie pentru toată lumea. Din păcate, există și copii mai puțini norocoși, dar și necuvântătoare care au nevoie de ajutor. În cadrul Centrului de Proiecte Educationale ”Exploratorium”, organizat de Primăria Capitalei și PROEDUS, este continuată și campania, lansată în primăvară, ”DăruiEști în BucurEști”. Ambasadele mai multor țări, printre care Germania, Spania, Italia și Suedia, s-au alăturat campaniei umanitare, prin decorarea unor brazi cu elemente specifice fiecărei țări. Brazii împodobiți astfel vor fi expuși, până în 20 decembrie, iar, ulterior, vor fi scoși la licitație, în schimbul unor cadouri, precum dulciuri, jucării, îmbrăcăminte și rechizite. Toate acestea vor ajunge la copiii din centrele de plasament. Organizatorii au în vedere și câinii fără stăpân, pentru care vor să găsească un cămin.

CĂTĂLIN BÎRSAN, șef birou, CPES București - PROEDUS ”Continuăm un parteneriat pe care-l avem cu ASPA, în ceea ce privește promovarea adopțiilor cățeilor care au nevoie de o casă, de un cămin cald. Facem aici o campanie de conștientizare, atât în rândul voluntarilor, cât și în rândul celor care ne vizitează.”

Donațiile în produse dedicate animăluțelor, precum hrană specială și accesorii, vor fi distribuite către Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.


Daruri pentru copii și căței, de Crăciun

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2