Date companie
 
 
 
 

David și Simona, sportivii anului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : David Popovici si Simona Radis
 

Înotătorul David Popovici, dublu campion mondial și european de seniori la 100 și 200 metri liber, și canotoarea Simona Radiș, la rândul ei dublă campioană europeană și mondială la dublu vâsle și 8+1, au fost desemnați sportivul și sportiva anului 2022, în cadrul galei ”Sportivul Anului”, organizate de Ministerul Sportului, joi-seară, la Opera Națională din București.

DAVID POPOVICI, înotător ”Sunt bucuros să fiu aici, să accept acest premiu. Dar sunt foarte bucuros că am reușit să vă fac mândri în acest an care a trecut și sunt convins că voi reuși să vă fac mândri în continuare.”

SIMONA RADIȘ, canotoare ”Mă uitam la acest trofeu și este foarte potrivit, fiindcă eu așa văd viața unui sportiv, ca o piramidă. Noi suntem aici, dar avem nevoie de foarte mulți oamenii la bază, care ne susțin pe noi să rămânem aici.”

În cadrul galei au fost acordate trofee la 14 categorii, pe baza rezultatelor obținute de sportivi în 2022. Selecțiile la cele 14 categorii și desemnarea câștigătorilor au fost realizate de partenerul Ministerului Sportului la eveniment, Asociația Presei Sportive din România.


David și Simona, sportivii anului

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2