Date companie
 
 
 
 

De mâine, EcoFest 2021 la Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, craiova, sandru, sanatatea, pamantului, ecofest
 

EcoFest 2021, la start! Cea de-a XI-a ediție a festivalului internațional de Film Ecologist ECO FEST România „Pentru Sănătatea Pământului” va debuta, luni, la Craiova, iar organizatorii promit numeroase surprize pentru participanți.

LAVINIA ȘANDRU, președinte, ECO Fest România „Dincolo de filmele pe care le avem în concurs, avem juriu de specialitate, avem juriul elevilor, format din 60 de elevi din județul Dolj. Avem peste 100 de proiecte care s-au înscris deja în secțiunea zona liberă de indiferență. Avem filme în fiecare seară, avem concursuri și workshop-uri în fiecare zi. Ce mai, EcoFest 2021!”

Ediția de anul acesta va fi puțin diferită față de precedentele, aceasta desfășurându-se în format hibrid, cu transmisii online și cu participare fizică limitată a publicului. Festivalul este împărțit în două secțiuni de proiecții de filme cu tematică ecologistă: ”Competiție” și ”Panorama”. În cadrul primei secțiuni, vor intra în competiție nouă filme de lung și scurtmetraj. Cea de-a doua secțiune cuprinde filme reprezentative cu tematică ecologistă, premiate la festivalurile internaționale de gen, precum "Mia and The White Lion", "The Lion King" sau "Jurrasic World – Fallen Kingdom". Pe lângă proiecții de film, ediția de anul acesta va găzdui și workshop-uri educative și de creație, interactive, emisiuni TV, toate cu tematică ecologistă și culturală. În cadrul festivalului sunt programate și concerte de muzică folk și folk rock. De asemenea, participanții vor putea viziona o piesă de teatru pusă în scenă de echipa Teatrului Excelsior din București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2