Date companie
 
 
 
 

Descinderi ale oamenilor legii la comercianții din stațiile de metrou

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : evaziune fiscala, metrou, marfa confiscata, ITM
 

Evaziune fiscală la metrou. În doar câteva ore, polițiștii au confiscat marfă în valoare de 200 de mii de lei și suma de aproape aproape 3 mii de lei, care nu apăreau în contabilitate. Acțiunea coordonată de Serviciul de Investigare a Fraudelor, Poliția Metroului și ITM i-a vizat pe comercianții care fac evaziune fiscală sau care vând mărfuri contrafăcute.

AMBIANȚĂ (Dați-mi facturile pentru sortimentul țigări. puteți să le scoateți? toate? ultimele, de vineri)

VOX COMERCIANT :” S-au găsit ceva nereguli? Nu. Aveți clienți care s-au plâns de marfa dvs vreodata? Au mai fost, da, dar foarte putini. Dati bonuri fiscale? Da, sigur.”

Cumpărătorii se declară în mare parte mulțumiți de produsele pe care le găsesc în magazinele de la metrou.

VOX CUMPĂRĂTOR:” Ai avut nemulțumiri? câteodata, produsele au fost expirate sau alte chestii, dar in general nu prea. Si ai făcut plângere pentru produsele expirate? Nu, nu de regulă nu. Bon fiscal ti s-a dat? Da, da de cele mai multe ori mi s-a dat, dar mai există si magazine in care nu se dau bonuri.”

CONSTANTIN CROITORU, șeful Serviciului de Poliție Metrou: ”Nu avem reclamații de la cetățeni cum că aceste societăți își desfășară activitatea ilegal sau că ar oferi spre vânzare produse expirate sau ar fi înșelați la cântar, dar această acțiune este preventivă, vrem să verificăm noi în teren daca această legislație este respectată.”

Oamenii legii au întocmit 7 dosare penale și au dat amenzi de 47 de mii de lei. Comercianții care au tras obloanele când au aflat de control nu vor scăpa de verificări- Ei vor fi chemați zilele următoare cu documentele, pentru a fi verificate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2