Date companie
 
 
 
 

Descinderi la suspecții de furturi de cale ferată din Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, jandarmi, romi, politisti, mascati, trenuri, furturi, pericol, componente, calea, ferata
 

Zeci de polițiști, jandarmi și mascați, din județul Argeș, însoțiți de câini de urmă, au descins, sâmbătă dimineață, la domiciliile suspecților de furturi de cale ferată. În locuințele suspecților, oamenii legii au găsit un veritabil arsenal de unelte, precum și componentele de cale ferată demontate cu ajutorul acestora. Puși în fața evidenței, romii au susținut, însă, că nu știu cum au ajuns bucățile de metal în casele lor.

ALEXANDRU DOROFTEI, șef, Poliția TF Argeș ”Au fost depistați autorii acestor furturi. S-au găsit și componenete sustrase de la instalațiile din stația de frânare.”

La vederea polițiștilor, un suspect s-a ascuns în toaletă. Cum, însă, acțiunea oamenilor legii a durat zeci de minute, tânărul a ieșit singur din ascunzătoare.

AMBIANȚĂ ”Ăsta, e băiatul meu!”

Prin acțiunile lor, suspecții au pus în pericol circulația trenurilor. Ei sunt cercetați, acum, pentru furt calificat și distrugere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2