Date companie
 
 
 
 

Dezbaterea C.N.A, "Audiovizualul, între ficțiune și realitate", la Palatul Parlamentului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : palatul, parlamentului, dezbatere, audiovizual, cna, sefi, fictiune, realitate, televiziuni
 

Consiliul National al Audiovizualului a organizat, vineri, la Palatul Parlamentului, dezbaterea “Audiovizualul între ficțiune și realitate”. Participanții, membrii C.N.A. si șefii televiziunilor cu aoperire națională, au discutat despre identificarea soluțiilor de reglementare ale derapajelor din audiovizual.

LAURA GEORGESCU, președinte C.N.A. "Concluzia este că este începutul dialogului real, a dialogului care va duce cu siguranță la autoreglementare și normalitate în audiovizual."

NICOLETA POPA, director, National TV "Noi ca și trust ne autoreglementăm. Cred că asta se vede. Politica editorială a știrilor cred că reflectă acest lucru."

DENIS CIULINARU, director, National FM  "Este o poveste, pe care eu personal, o consider de succes. Începută în 2009, nu vă spun cu ce opoziții din partea mea, pentru că eu consideram că muzica românească nu are sorți de izbândă, m-am înșelat după toți acești ani."

RADU MORARU, realizator TV "Eu aș propune să fim mai atenți la panerul care este ales, atunci când sunt introduse people metre în casele oamenilor, pentru că eu cred că nu acestea sunt dorințele românilor. Tot felul de scârboșenii care se dau la ore de maximă audiență."

SANDA NICOLA, realizator TV "Un program de știri nu trebuie nici să te distreze, nici să te seducă. Te uiți la știri, pentru că ai nevoie să te informezi, pentru că vrei să-ți gestionezi un pic mai bine viața."

CRISTINA TREPCEA, membru C.N.A. "Există totuși nevoia de alternativă, care ar putea să rezolve problema. Un post de tv și radio publice, care ar lăsa competiția din piața de televiziune, pentru televiziuni comerciale, atrăgând publicul într-o zonă de creativitate."

RASVAN POPESCU, membru C.N.A. "CNA încearcă să țină pasul cu viața și evoluția lucrurilor și nu e bine să ne lăsați singuri în acest proces. Și, desigur, aștept să intrați în arenă."

Aceasta a fost cea de-a doua dezbatere organizata de CNA pe tema situatiei audiovizualului romanesc. Întâlnirea de la Palatul Parlamentului este una dintre inițiativele CNA, de a constitui un "parteneriat" cu televiziunile, în scopul "curățirii" audiovizualului, care ia în calcul și eventuale schimbari legislative.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șefii Poliției Române au explicat de ce s-au întâlnit cu interlopii din clanul Duduianu ( 27 August 2020 )

  „Nu negociem siguranța cetățenilor și nici aplicarea legii!” a declarat, astăzi, secretarul de stat în M.A.I., Bogdan Despescu, în urma controverselor privind întâlnirea unor șefi din Poliție cu interlopii din clanul Duduianu.

 • Masă caldă pentru școlari, în planul Ministerului Educației ( 26 Decembrie 2019 )

  În planul Ministerului Educației, masă caldă pentru școlari! Proiectul de  ordonanță de urgență care prevede acordarea gratuită elevilor și preșcolarilor o masă caldă în fiecare zi, a fost pus în dezbatere publică. Potrivit prevederilor...

 • Wine and Street Food Festival, în premieră, la Palatul Parlamentului ( 12 Iulie 2019 )

  Wine and Street Food Festival, cel mai mare eveniment dedicat vinului si street food-ului din Romania, a fost inaugurat la Palatul Parlamentului din București. Pentru prima dată, festivalul reunește oferta extrem de variată...

 • Școala Gimnazială ”Herăstrău”, la ceas aniversar ( 5 Decembrie 2018 )

  Școala Gimnazială 12 , cunoscută ca Școala ”Herăstrău” din București, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din București, a împlinit 130 de ani de activitate. Profesorii, elevii și părinții acestora au sărbătorit împreună, la Palatul...

 • Mașinile poluante, taxate în 2019 ( 27 Noiembrie 2018 )

  Proprietarii mașinilor poluante vor plăti o taxă, din 2019! Viitoarea taxă se va aplica atât autovehiculelor mai vechi de zece ani, cât și tuturor mașinilor poluante. Taxa va avea mai multe componente, care vor intra în vigoare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2