Date companie
 
 
 
 

Din inima Europei, la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, gaudeamus, Only in Brussels
 

La Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, jurnalista Mihaela Gherghișan și-a lansat cartea "Only in Brussels". Lucrarea își propune să arate cum este realitatea în inima Uniunii Europene.

MIHAELA GHERGHIȘAN, jurnalist

CRISTINA VASILOIU, expert relații internaționale

Mii de pasionați de lectură au trecut pragul târgului Gaudeamus încă din prima zi.

VOXURI

Târgul de Carte Gaudeamus este deschis până duminică seara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Românii citesc tot mai puțin, arată datele centralizate de Eurostat ( 25 Noiembrie 2019 )

  Românii citesc din ce în ce mai puțin! Cel puțin, așa rezultă din ultimul studiu Eurostat privind preocuparea pentru citit a românilor, dar și a altor popoare din Uniunea Europeană. La târgul de carte Gaudeamus, care...

 • Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor ( 12 Aprilie 2019 )

  Cunoscutul poet orădean Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor din Oradea! “Strol” este o aparitie inedită, născut din ideea că uneori timpul nu mai are răbdare. În momentul în care cititorul va deschide acest volum a lui Alexandru Sfârlea va descoperi o viață plină de întâmplări și neprevăzut ce a meritat să fie scrisă pe hârtie.

 • Piatra Neamț, gazdă primitoare ( 19 Martie 2019 )

  Orașul Piatra Neamț, gazdă primitoare pentru Național FM! Primul care s-a bucurat de prezența noului post de radio din oraș a fost chiar primarul Dragoș Chitic, care a dorit să ureze echipei Național FM, un călduros bun venit.

 • Pietrenii pot asculta programele Național FM pe frecvența 100,7 FM ( 19 Martie 2019 )

  Debut cu dreptul pentru Național FM la Piatra Neamț! Pietrenii prezenți la concertul de excepție organizat în cinstea lansării noii frecvențe le-au spus realizatorilor emisiunilor Național FM ce muzică își doresc să asculte, de aici înainte. Pe scenă au urcat, rând pe rând, artiști de excepție, precum Valy Stoleru Band, Andreea Antonescu, Pepe sau trupa Proconsul.

 • Programul Prima Casă 2019, la start ( 1 Martie 2019 )

  Programul Prima Casă 2019 a fost lansat astăzi! Anunțul a fost făcut de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Nivelul plafonului a rămas identic cu cel din 2018.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2