Date companie
 
 
 
 

Distracție și răcoare, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 August 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Stana de Vale
 

În plină caniculă, chemarea munților este irezistibilă. Happy Land Adventure Park din stațiunea Stâna de Vale, județul Bihor, este locul în care turiștii găsesc o adevărată oază de răcoare și aer curat, dar și posibilități nenumărate de distracție în aer liber, într-un peisaj ca-n basme. Tubingul pe iarbă este unul dintre punctele principale de atracție, mai ales că la baza pistei este instalată o pernă cu aer pe care se poate ateriza. De asemenea, la Happy Land Adventure Park se pot închiria biciclete, pentru a parcurge trasee în zonă, către obiective turistice sau din dorința de a vedea peisajul Apusenilor. În Parcul de Aventură din Stâna de Vale, turiștii de toate vârstele pot explora șase trasee de cățărare de diferite dificultăți, concepute pentru începători și pentru avansați, adaptate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Traversarea cu tiroliana a unor zone care îți taie respirația este, de asemenea, o atracție redutabilă. Turiștii români și străini, care aleg Stâna de Vale din Masivul Vlădeasa ca destinație de vacanță sau pentru a petrece sfârșitul de săptămână, trebuie să știe că totul, de la serviciile de cazare și hrană din stațiune și până la variatele posibilități de mișcare în aer liber și distracție în Parcul de Aventură, se pune la dispoziție cu respectarea măsurilor de siguranță și de prevenire a riscului epidemiologic, pentru sănătatea și integritatea fizică a tuturor.


Distracție și răcoare, la Stâna de Vale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Hotelierii pregătesc oferte de nerefuzat, pentru turiști, la Stâna de Vale ( 11 Aprilie 2021 )

  Deși mai sunt trei săptămâni până când ortodocșii vor celebra Sărbătorile Pascale, operatorii economici au început deja pregătirile, pentru a fi siguri că turiștii vor avea parte de un sejur de neuitat. În stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor, unul dintre puținele locuri din țară unde excelența din industria ospitalității se îmbină armonios cu spiritualitatea ortodoxă strămoșească, hotelierii au pregătit oferte speciale și vor avea grijă ca de pe masa festivă, să nu lipsească bucatele tradiționale de Paște.

 • Schi, săniuș, tubing sau ATV, principalele atracții pentru turiști, la Stâna de Vale ( 14 Martie 2021 )

  Stâna de Vale, destinația ideală pentru un sejur la munte! Frumoasa stațiune bihoreană atrage, în fiecare weekend, turiști de toate vârstele, de la mic la mare. Apele renumite în țară, dar și peste hotare, ionizarea crescută a aerului, dar, mai ales, zăpada desprinsă, parcă, din povești, constituie combinația perfectă pentru un sejur la munte de neuitat.

 • Stâna de Vale, locul ideal pentru vacanță ( 7 Martie 2021 )

  Primăvara și-a intrat în drepturi, iar practicarea sporturilor de iarnă, în majoritatea stațiunilor montane de la noi, nu este favorizată de vremea caldă specifică acestei perioade. Cu toate acestea, pârtiile din Stâna de Vale sunt numai bune pentru schi.

 • Vacanță de poveste, pe pârtie la Stâna de Vale ( 17 Ianuarie 2021 )

  Zăpadă, aventură și multă distracție, la Stâna de Vale, în județul Bihor! Turiști de pretutindeni au luat cu asalt, weekend-ul acesta, frumoasa stațiune din Munții Apuseni. Vremea bună ține și ea cu cei prezenți la munte, în aceste zile, iar zăpada este numai bună pentru practicarea sporturilor de iarnă. Pârtiile de săniuș, schi sau tubing sunt doar câteva dintre principalele atracții ale Parcului de Aventură Happy Land.

 • Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști ( 16 August 2020 )

  Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2