Date companie
 
 
 
 

DN7, închis temporar pentru reparații

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, reparatii, arges, rutier, pitesti, soferi, valcea, ramnicu, dn7, national, drumul, serviciul, inchis, ocolitoare, rute
 

DN 7, Pitești - Râmnicu Vâlcea, închis parțial! Traficul rutier a fost închis pe tronsonul cuprins între Pitești și Morărești, începând de vineri seară de la ora 23:00 și până duminică la ora 14:00, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la două poduri avariate de ploile abundente din ultimele zile. Șoferii sunt nevoiți să folosească rute ocolitoare.

AMBIANȚĂ  "- Folosiți ruta alternativă DN 7 C, Pitești-Curtea de Argeș, apoi în DN 73 C Curtea de Argeș-Vărzaru, după care reveniți în DN 7 și vă continuați deplasarea. Aveți de ocolit, asta e!"

Serviciului Rutier Argeș a impus o serie de restricții pe rutele ocolitoare.

MARIAN BADEA, șef, Serviciul Rutier Argeș "- Pentru autovehiculele de transport până la 7,5 tone, care merg dinspre Pitești înspre Rm. Vâlcea, vor circula pe DN7C, până la Curtea de Argeș, apoi pe DN 73C și vor ieși în DN 7, în zona Morărești-Vărzaru. Pentru transport marfă cu masa mai mare de 7,5 tone traficul se va desfășura pe DN 65 Pitești-Slatina."

După ploile torențiale din ultimele zile, fragmente de pământ, bolovani și copaci au căzut pe drumul național. Lucrările de reabilitare au început imediat după ce traficul a fost blocat în zona afectată.

MIHAI OPRESCU, prefect de Argeș "În urma fenomenelor meteorologice deosebit de grave care s-au produs pe raza comunei Bascov, și în județul Argeș în general, s-a impus repararea a 2 poduri din comuna Bascov, mai exact la km 122 și km 123, pentru că nu prezentau siguranță în traficul rutier."

GHEORGHE MIHAIȚĂ, director, Secția de Drumuri Naționale Argeș "Lucrări de consolidare și punere în siguranță a celor 2 poduri calamitate de inundațiile din ultimele zile, acesta și încă unul la mai puțin de 2 km. În zona de amonte, apele au săpat, au venit cu tot felul de bușteni."

Conform recomandărilor Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, conducătorii auto sunt rugați să respecte restricția de circulație instituită și semnalizarea rutieră temporară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2