Date companie
 
 
 
 

Documentele pentru extrădarea lui Sebastian Ghiță, la traducere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Aprilie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : serbia, toader, documente, traducere, extradare, ghita, sebastian
 

Documentele pentru extrădarea lui Sebastian Ghiță din Serbia, în curs de traducere! Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că sunt peste 500 de pagini care trebuie traduse și expediate către Ministerul de Justiție sârb.

TUDOREL TOADER, ministrul Justiției "Documentele sunt la traducător de multă vreme, din momentul în care am început să primim documente aveam traducătorii pregătiți și deja le traduc. Probabil în scurt timp vor fi gata"

Ministerul Justiției a primit, vineri, actele de la instanțele emitente ale mandatelor de arestare preventivă în cazul lui Sebastian Ghiță. Autoritățile române caută să respecte toate prevederile legii privind procedura de extrădare, în scopul finalizării demersului. Printre altele, autoritățile de la Belgrad au solicitat traducerea documentelor în limba sârbă. Referitor la acest caz, premierul Sorin Grindeau declara vineri că a primit asigurări din partea ministrului Justiției că, în privința extrădării din Serbia a fostului deputat Sebastian Ghiță, "toate lucrurile se desfășoară conform procedurilor". Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost capturat în 13 aprilie, la Belgrad, la patru luni de la dispariția sa. Pe numele lui Ghiță sunt emise două mandate de arestare în lipsă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2