Date companie
 
 
 
 

Doi bărbați din Mehedinți, intoxicați într-o fântână

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, barbati, intoxicati, fantana
 

O fântână era cât pe ce să devină mormânt pentru doi bărbați din Mehedinți! Cei doi s-au intoxicat într-o fântână. Unul dintre bărbați coborâse în puț ca să-l curețe, dar i s-a făcut rău și nu a mai putut ieși singur la suprafață. Celălalt a coborât după el ca să-l scoată la suprafață, dar i s-a făcut și lui rău.

VOX "- L-au băgat să-l salveze pe omul ăsta? - Cred, cred. - Dar de ce nu a intrat el? - Cum poți să bagi tu pe cineva fără autorizație. Și pompierii intră cu mască, nu?"

Unul dintre bărbați, în vârstă de 55 de ani, a fost scos de pompieri mai mult mort decât viu din puț.

AMBIANȚĂ "- Care este starea? - Rămâne mai târziu să ne pronunțăm."

Când au văzut că bărbații nu mai ies din fântână, cei aflați la fața locului au sunat la 112 și au cerut ajutor. Pompierii au intervenit rapid și i-au scos din puț pe cei doi, iar medicii le-au acordat asistență.

VOX "- L-am scos în stare comatoasă. Pacientul acum în UPU a fost adus stabil, cu tensiune 13, saturație 93%, vorbește, a deschis ochii. - Era în pericol? - Era în periocol chiar să decedeze."

AMBIANȚĂ "- În ce stare este? - Bună. Stabilă."

Între familiile victimelor și familia proprietarului fântânii a izbucnit scandal din cauza emoțiilor și tensiunii și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Polițiștii au întomit un dosar în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șoferul care a provocat intenționat accidentul de la Fântâna Miorița, condamnat la 5 ani de inchisoare ( 30 Noiembrie 2019 )

  Sentință definitivă! Șoferul care în urmă cu patru ani a șicanat și a lovit intenționat un autoturism, în zona Fântâna Miorița din Capitală, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor calificat.

 • Campania ”Crime has no gender”, lansată în 21 de state europene ( 19 Octombrie 2019 )

  ”Crime has no gender”, o campanie cu miză puternică în combaterea infracționalității, campanie în care sunt implicate 21 de state! Autoritățile judiciare din cele 21 de state, implicate în campania ”Crime has no gender”, au...

 • O fată din Brăila susține că a fost violată și tâlhărită de patru bărbați ( 9 August 2019 )

  Caz revoltător, la Brăila! O fată de 17 ani, care a luat o mașină de a ocazie, susține că a fost bătută, violată și tâlhărită de patru bărbați. Potrivit polițiștilor, fata s-a urcat în mașina unui necunoscut pe drumul de centură...

 • Femeile, discriminate la locul de muncă ( 7 Martie 2019 )

  Româncele se simt discriminate la serviciu! Trei din patru femei consideră că munca lor este apreciată mai puțin, comparativ cu cea a bărbaților, potrivit unui sondaj realizat de o platformă de recrutare online.

 • Trei copii au murit intoxicați cu fum ( 23 Decembrie 2018 )

  Tragedie în localitatea Archita din județul Mureș! Trei copii au murit intoxicați cu fum, în urma incendiului care le-a mistuit casa. Focul a izbucnit astăzi, la prânz, și a cuprins cu repeziciune întreaga locuință. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2