Date companie
 
 
 
 

Doi bărbați din Mehedinți, intoxicați într-o fântână

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, barbati, intoxicati, fantana
 

O fântână era cât pe ce să devină mormânt pentru doi bărbați din Mehedinți! Cei doi s-au intoxicat într-o fântână. Unul dintre bărbați coborâse în puț ca să-l curețe, dar i s-a făcut rău și nu a mai putut ieși singur la suprafață. Celălalt a coborât după el ca să-l scoată la suprafață, dar i s-a făcut și lui rău.

VOX "- L-au băgat să-l salveze pe omul ăsta? - Cred, cred. - Dar de ce nu a intrat el? - Cum poți să bagi tu pe cineva fără autorizație. Și pompierii intră cu mască, nu?"

Unul dintre bărbați, în vârstă de 55 de ani, a fost scos de pompieri mai mult mort decât viu din puț.

AMBIANȚĂ "- Care este starea? - Rămâne mai târziu să ne pronunțăm."

Când au văzut că bărbații nu mai ies din fântână, cei aflați la fața locului au sunat la 112 și au cerut ajutor. Pompierii au intervenit rapid și i-au scos din puț pe cei doi, iar medicii le-au acordat asistență.

VOX "- L-am scos în stare comatoasă. Pacientul acum în UPU a fost adus stabil, cu tensiune 13, saturație 93%, vorbește, a deschis ochii. - Era în pericol? - Era în periocol chiar să decedeze."

AMBIANȚĂ "- În ce stare este? - Bună. Stabilă."

Între familiile victimelor și familia proprietarului fântânii a izbucnit scandal din cauza emoțiilor și tensiunii și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Polițiștii au întomit un dosar în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O fată din Brăila susține că a fost violată și tâlhărită de patru bărbați ( 9 August 2019 )

  Caz revoltător, la Brăila! O fată de 17 ani, care a luat o mașină de a ocazie, susține că a fost bătută, violată și tâlhărită de patru bărbați. Potrivit polițiștilor, fata s-a urcat în mașina unui necunoscut pe drumul de centură...

 • Femeile, discriminate la locul de muncă ( 7 Martie 2019 )

  Româncele se simt discriminate la serviciu! Trei din patru femei consideră că munca lor este apreciată mai puțin, comparativ cu cea a bărbaților, potrivit unui sondaj realizat de o platformă de recrutare online.

 • Trei copii au murit intoxicați cu fum ( 23 Decembrie 2018 )

  Tragedie în localitatea Archita din județul Mureș! Trei copii au murit intoxicați cu fum, în urma incendiului care le-a mistuit casa. Focul a izbucnit astăzi, la prânz, și a cuprins cu repeziciune întreaga locuință. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

 • Blocaj la Vama Porțile de Fier din Mehedinți ( 20 Aprilie 2018 )

  Sute de autovehicule au rămas blocate la Vama Porțile de Fier din Mehedinți, în această dimineață, după ce sistemul informatic s-a defectat. S-au format cozi de mașini pe kilometri întregi, iar oamenii au fost...

 • Doi tineri, intoxicați cu monoxid de carbon ( 10 Aprilie 2018 )

  Tragedie cumplită în orașul Plopeni, din județul Prahova! Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în casă, intoxicat cu monoxid de carbon. Iubita lui, în vârstă de 17 ani, a fost găsită leșinată și a fost dusă la spital. Cei doi și-au petrecut noaptea împreună, în apartamentul tânărului, și s-au încălzit la un convector cu gaze. Spre dimineață, cu ultimele puteri, fata și-a sunat mama să vină să o salveze. Din nefericire, băiatul era decedat la sosirea medicilor de la Ambulanța Prahova.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2