Date companie
 
 
 
 

Doi bărbați din Mehedinți, intoxicați într-o fântână

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, barbati, intoxicati, fantana
 

O fântână era cât pe ce să devină mormânt pentru doi bărbați din Mehedinți! Cei doi s-au intoxicat într-o fântână. Unul dintre bărbați coborâse în puț ca să-l curețe, dar i s-a făcut rău și nu a mai putut ieși singur la suprafață. Celălalt a coborât după el ca să-l scoată la suprafață, dar i s-a făcut și lui rău.

VOX "- L-au băgat să-l salveze pe omul ăsta? - Cred, cred. - Dar de ce nu a intrat el? - Cum poți să bagi tu pe cineva fără autorizație. Și pompierii intră cu mască, nu?"

Unul dintre bărbați, în vârstă de 55 de ani, a fost scos de pompieri mai mult mort decât viu din puț.

AMBIANȚĂ "- Care este starea? - Rămâne mai târziu să ne pronunțăm."

Când au văzut că bărbații nu mai ies din fântână, cei aflați la fața locului au sunat la 112 și au cerut ajutor. Pompierii au intervenit rapid și i-au scos din puț pe cei doi, iar medicii le-au acordat asistență.

VOX "- L-am scos în stare comatoasă. Pacientul acum în UPU a fost adus stabil, cu tensiune 13, saturație 93%, vorbește, a deschis ochii. - Era în pericol? - Era în periocol chiar să decedeze."

AMBIANȚĂ "- În ce stare este? - Bună. Stabilă."

Între familiile victimelor și familia proprietarului fântânii a izbucnit scandal din cauza emoțiilor și tensiunii și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Polițiștii au întomit un dosar în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Copii intoxicați cu paracetamol sirop, la Botoșani ( 3 Mai 2021 )

  Copii intoxicați cu paracetamol! O fetiță de cinci ani și fratele ei, în vârstă de doi ani, din București, aflați în vacanță la bunici în județul Botoșani, au consumat accidental o doză de paracetamol de trei...

 • Secretarul AUR, Sorin Lavric, dat afară din Uniunea Scriitorilor din România ( 9 Decembrie 2020 )

  Uniunea Scriitorilor din România l-a dat afară pe Sorin Lavric, proaspătul secretar al Alianței pentru Unirea Românilor. Decizia a fost luată după ce mass-media au publicat fragmente jignitoare și discriminatorii...

 • Un tânăr de 22 de ani a murit, după ce a căzut într-o fântână ( 30 Septembrie 2020 )

  Un tânăr de 22 de ani din județul Vaslui a murit, după ce a căzut într-o fântână aflată în lucru. El a fost acoperit de pământ, pentru că pereții puțului nu erau încă betonați. Mai multe echipe de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au intervenit la locul incidentului.

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Fata incendiată de criminal, în stare critică ( 14 Iunie 2020 )

  Fata de 17 ani din Mehedinți, incendiată de un fost condamnat pentru crime, eliberat anul trecut din închisoare, a fost transferată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București. Ea este în stare extrem de gravă...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2