Date companie
 
 
 
 

Doi bărbați suspectați că vroiau să fure dintr-un restaurant, luați ostatici de patroni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suspecti, restaurant, politie, patroni, spargere, acoperis, bragadiru, ostatici, chei
 

Ostatici, în restaurant! Proprietarii unui restaurant din Bragadiru, județul Ilfov, i-au imobilizat pe doi bărbați, pe care i-au descoperit pe acoperișul localului. Patronii spun că, atunci când i-au luat la întrebări pe cei doi indivizi, referitor la scopul plimbării pe acoperișul localului, aceștia au susținut că și-au pierdut cheile acolo și că vor sã le caute.

VOX "Ne aflam in restaurant, în incinta societații, când deodată am auzit pași pe acoperiș. Am ieșit afară, am văzut pe acoperiș doi indivizi. Au motivat că au aruncat cheile pe acoperiș și că s-au urcat să le caute! Au coborât, ne-au agresat, am sunat la poliție. Când am sunat la poliție, au fugit. Vecinii de la bloc ne-au ajutat, i-am imobilizat!"

Polițiștii i-au luat pe suspecți la audieri, dar pânã la urmã le-au dat drumul.

VOX "- Poliția ce v-a zis? - Poliția nu a zis nimic! A luat declarații si atât! Ridică din umeri! Noi ne-am pus viața in pericol, intervenind noi, înaintea poliției. Am stat 30 de minute, până să vină poliția, după ce am făcut douã apeluri la 112 si un apel la Poliția orașului Bragadiru."

Patronii spun cã nu e prima datã când au loc astfel de incidente.

VOX: "Săptămâna trecută, aici, în spate, ne-au furat de la o mașină oglinzile. Ne-au zgâriat două mașini! Pe ei îi bănui că au furat oglinzile de la mașini!"

Reprezentanții Poliției nu au vrut sã comenteze acest caz.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Alegeri locale parțiale, în 23 de județe ( 27 Iunie 2021 )

  Alegeri locale parțiale, în 23 de județe! Cetățenii cu drept de vot din 6 orașe și din 30 de comune au fost chemați la urne, pentru a-și alege primarii ori consilierii locali. Cele șase orașe în care...

 • Polițiștii români, în topul corupților din U.E. ( 21 Iunie 2021 )

  Poliția din România este a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată un studiu realizat de organizația nonguvernamentală Transparency International. În general, un român...

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • 22 de protestatari suspectați de comiterea violențelor, duși la audieri ( 3 Aprilie 2021 )

  22 de persoane au fost ridicate, în această dimineață, și duse la audieri, în urma unor percheziții care au avut loc în București și în județele Giurgiu, Prahova și Ilfov. Persoanele duse la audieri sunt suspectate...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2