Date companie
 
 
 
 

Doi braconieri au fost surprinși la vânãtoare, lângã pãdurea Buciumeni din județul Ilfov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dosar, Ilfov, braconaj, padurea, braconieri, vanat, ogari, buciumeni, cinegetic
 

Doi braconieri au fost surprinși în timp ce vânau cãprioare și iepuri, lângã pãdurea Buciumeni, din județul Ilfov. În momentul în care au fost surprinși de oamenii legii, cei doi bărbați aplicau o metodă originală de vânătoare: cea cu ogarii!

DÃNUȚ NICULAE, tehnician de vânãtoare "Cu luminile stinse la mașinã. Ogarul unde vede vânat, i se deschide ușa la mașinã. Este luminat ogarul cu proiectorul. Ogarul este un câine foarte agil și foarte iute. Depãșește în vitezã cãprioara."

AMBIANȚÃ "- Nu știați cã e interzisã vânãtoarea? Si cãprioara care a fost gãsitã la dumneavoastra! - La mine? Hai, plecați de lângã mine!"

VASILE ENE, paznic de vânãtoare "Braconau vânat. Cãpriori și iepuri."

CLAUDIA-ALINA BURADA, purtător de cuvânt, I.P.J. Ilfov "Pedeapsa pentru braconaj cinegetic este între trei și zece ani cu închisoare."

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru braconaj cinegetic și pe numele lor a fost întocmit dosar penal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2