Date companie
 
 
 
 

Doi oameni și-au pierdut viața, în timp ce săpau după fier vechi, în Parcul Politehnicii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : barbati, bucuresti, vechi, isu, fier, parcul, politehnica, echipaje, striviti
 

Tragedie, în parcul Universității Politehnice, din București! Doi bărbați, cu vârste de 32, respectiv 35 de ani, au fost striviți de un mal de pământ, în timp ce săpau după fier vechi. Echipajele I.S.U. au fost alertate de paznicii Politehnicii, la 40 de minute după surparea malului, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi.

MIHAI SĂLCIANU, medic, S.M.U.R.D. "Din păcate, au fost sub resursele noastre medicale, fiind găsiți decedați."

IONUȚ AMZU, căpitan comandant, I.S.U. "La momentul ajungerii, aveam contact vizual cu una dintre persoane, care nu prezenta semne vitale. S-a reușit extragerea ei, fiind declarată decedată, după care s-a procedat și la extragerea celei de-a doua persoane, fiind declarată decedată."

MIHNEA COSTOIU, rector, U.P.B. "E o zonă în care nu există acces, pe care am încercat s-o protejăm, dar nu puteam bănui că, sâmbătă după-amiază, caută să încerce să scoată fier vechi din pământ."

Cadavrele au fost transportate la I.M.L. pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii trebuie să stabilească, acum, împrejurările în care și-au pierdut viața cei doi bărbați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2