Date companie
 
 
 
 

Doliu în presa sportivă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Februarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : A murit Bogdan Socol
 

Veste șoc în presa sportivă. Bogdan Socol, unul dintre cei mai talentați comentatori sportivi din țara noastră, a încetat din viață, vineri, la vârsta de 42 de ani din cauza unui șoc hipotermic. Și-ar fi găsit sfârșitul în timp ce înota în apa rece, după care a intrat sub stratul de gheață, unde a rămas blocat. Din nefericire, Bogdan nu a mai reușit să găsească ieșirea la suprafață și nu a mai putut fi salvat la timp. Din luna noiembrie a anului trecut acesta își descoperise pasiunea pentru înot în ape reci. Vocea lui Bogdan Socol a devenit inconfundabilă după transmisiunile a mii de partide de fotbal naționale și internaționale. Bogdan Socol și-a început cariera în redacția de sport a TVR, în anul 2000, apoi și-a continuat activitatea la Realitatea TV, TV Sport, Național TV, Digi Sport și B1TV. La Național TV a comentat meciuri din campionatul de fotbal al României și Ligue 1 din Franța.

prin telefon: GABRIEL GURIȚĂ, jurnalist sportiv

"Sunt absolut șocat. Eu am ținut legătura cu Bogdan și după ce drumurile noastre s-au despărțit. M-am văzut cu el la emisiunea pe care o făcea la B1TV. Era același om pe care l-am întâlnit în prima zi la Național TV, extraordinar de pasionat. Ardea pentru fotbal, foarte dedicat meseriei și un extraordinar profesionist. Pentru mine Bogdan rămâne un suflet mare, un om ambițios, un om vertical. Este foarte, foarte greu să vorbesc de Bogdan la timpul trecut pentru că, așa cum v-am spus, țineam legătura cu el, avea o mulțime de planuri de viitor, avea o familie extraordinară, trei copilași superbi. Soarta este uneori nedreaptă."

Jurnalistul Bogdan Socol este și autorul unor volume foarte apreciate de public: ”Jurnalul unui iubitor de fotbal”, ”100 de fotbaliști legendari”, ”Jurnalul Cupei Mondiale 2018” sau ”El Superclasico: O călătorie în inima celui mai fierbinte derby al planetei”. Jurnaliștii Național TV l-au întâlnit pe Bogdan Socol ultima oară în luna decembrie, la lansarea volumului "100 de fotbaliști legendari".
din sincron Bogdan Socol

"Fiecare trebuie să își urmeze visul..."
Un vis întrerupt acum... Rămas bun, Bogdan!


Doliu în presa sportivă

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2